Ce sunt constelațiile familiale și cum ne pot ajuta în rezolvarea problemelor. Precizări importante de la psihoterapeutul Laura Ghiță VIDEO EXCLUSIV

Laura Ghiță: “Această metodă de lucru interior nu are legătură cu astrologia"
Ce sunt constelațiile familiale și cum ne pot ajuta în rezolvarea problemelor. Precizări importante de la psihoterapeutul Laura Ghiță VIDEO EXCLUSIV

Psihoterapeutul Laura Ghiță a explicat la Ego Life ce sunt constelațiile familiale și cum ne ajută acestea în rezolvarea problemelor. Nu, nu au nicio legătură cu astrologia – este prima precizare făcută de specialist în discuția cu Dana Săvuică și Daniela Gyorfi.

Ce sunt constelațiile familiale și cum ne pot ajuta în rezolvarea problemelor

Psihoterapeutul Laura Ghiță a dezvăluit la Ego Life care sunt beneficiile pe care le are această metodă de lucru interior, care nu are nicio legătură cu astrologia. Constelațiile familiale au însă legătură cu familia, dar și cu relațiile pe care o persoană le are în diferite medii: acasă, la muncă sau în comunitate. Terapia de acest fel se poate face atât individual, cât și în grup. Laura Ghiță mărturisește că astfel de terapie este mai bine să fie făcută în grup.

“Această metodă de lucru interior nu are legătură cu astrologia (n.r. constelațiile familiale), are legătură cu familia și cu relațiile pe care noi le avem în familia noastră, relațiile dintre membri de familie. Și mai mult decât atât, viața noastră umană, aici pe pământ, este despre relații.

Această metodă de lucru se poate extinde și dincolo de familie, în comunitate, în cercuri mai largi, în locul de muncă, în compania în care lucrez, în relațiile pe care le ai cu oamenii cu care lucrezi. Este o terapie care se poate face și față în față și de grup. Însă puterea grupului își spune cuvântul întotdeauna pentru că acolo, venind fiecare cu energiile sale, cu familia sa, este mai simplu, zic eu, mai ușor în grup decât individual”, a spus Laura Ghiță.

Daniela Gyorfi: „Pentru mine este un mare semn de întrebare”

Imediat după ce psihoterapeutul a făcut câteva precizări despre constelațiile familiale, Daniela Gyorfi a ținut să menționeze care este marele ei semn de întrebare. Chiar dacă a avut o relație extraordinară cu mama ei, vedeta nu își explică de ce nu a visat-o niciodată. Au trecut mai bine de nouă ani de când mama sa s-a stins din viață.

„Apropo, de astrologie, eu nu că nu cred. De când a murit mama mea, eu nu am visat-o niciodată. Iar pentru mine este un mare semn de întrebare pentru că între noi a fost o relație extraordinară, adică nu pot să spun în cuvinte. Momentul când a murit ea mie mi-a murit echilibrul meu, jumătatea mea”, mărturisește Daniela Gyorfi.

Psihoterapeutul Laura Ghiță i-a explicat artistei faptul că pentru asta există constelațiile familiale. Ele ajută oamenii să vadă ceea ce se întâmplă în inconștientul lor.

„Energia ei este aici în acest câmp energetic (n.r. energia mamei sale), în această conștiință universală, câmp cuantic cum îi zic fizicienii, suntem aici toți energie și informație. Tocmai prin această muncă de constelații de familie putem să le conectăm și să simțim, și să vedem nu numai vârful icebergului, ci și acel mult care este dedesubt, nevăzut, neștiut, în inconștientul nostru”, a spus Laura Ghiță.

Emisiunea Ego Life este prezentată de Dana Săvuică și poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *