Ego Life, ediția a 36-a. Dana Săvuică, cântăreața Daniela Gyorfi și psihoterapeutul Laura Ghiță discută despre constelații familiale și momente cheie din viață VIDEO EXCLUSIV

Constelațiile familiale nu au nicio legătură cu astrologia
Ego Life, ediția a 36-a. Dana Săvuică, cântăreața Daniela Gyorfi și psihoterapeutul Laura Ghiță discută despre constelații familiale și momente cheie din viață VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică discută în cadrul emisiunii Ego Life, ediția a 36-a, despre constelații familiale și momente cheie din viață, alături de artista Daniela Gyorfi și psihoterapeutul Laura Ghiță. Ce sunt acestea și cum ne ajută terapia în relațiile cu ceilalți, dar și alte informații esențiale puteți afla din cea mai nouă ediție a emisiunii Ego Life!

Ego Life, ediția a 36-a. Laura Ghiță: “Această metodă de lucru interior nu are legătură cu astrologia”

Psihoterapeutul Laura Ghiță vorbește la Ego Life despre beneficiile pe care le are această metodă de lucru interior, care nu are nicio legătură cu astrologia. Constelațiile familiale au însă legătură cu familia, dar și cu relațiile pe care o persoană le are în diferite medii: acasă, la muncă sau în comunitate.

“Această metodă de lucru interior nu are legătură cu astrologia (n.r. constelațiile familiale), are legătură cu familia și cu relațiile pe care noi le avem în familia noastră. Și mai mult decât atât, viața noastră umană, aici pe pământ, este despre relații. Această metodă de lucru se poate extinde și dincolo de familie, în comunitate, în cercuri mai largi, în locul de muncă, în compania în care lucrez, în relațiile pe care le ai cu oamenii cu care lucrezi.

Este o terapie care se poate face și față în față și de grup. Însă puterea grupului își spune cuvântul întotdeauna pentru că acolo, venind fiecare cu energiile sale, cu familia sa, este mai simplu, zic eu, mai ușor în grup decât individual”, a spus Laura Ghiță.

Laura Ghiță, Dana Săvuică, Daniela Gyorfi
Laura Ghiță, Dana Săvuică, Daniela Gyorfi

Daniela Gyorfi, despre relația cu mama ei: “Era sprijinul meu moral”

Daniela Gyorfi și-a pierdut mama în luna septembrie 2013. Anica era paralizată de mai bine de 33 de ani din cauza unui accident în casă: a alunecat pe scări și și-a fracturat coloana. Pentru artistă mama ei reprezenta sprijinul moral care îi dădea întotdeauna putere să meargă mai departe indiferent de problemele cu care se confrunta. Daniela Gyorfi mărturisește că sentimentele pentru mama ei nu s-au schimbat, deși au trecut mai bine de nouă ani de când aceasta nu mai este printre noi.

“Înainte, mama mea era sprijinul meu moral, era singura persoană care îmi dădea o putere și, nu știu dacă neapărat o putere, avea ceva care îmi găsea liniștea. Clar, toate problemele noastre… eu mă duc la Laura, vin la tine, dar cel care mă ajută sunt eu. (…) Dacă eu nu înțeleg și eu nu conștientizez mă mint pe mine. Revenind, pentru mine mama mea a fost un exemplu, avea o energie și… nu neapărat o putere asupra mea, m-a făcut să înțeleg foarte multe lucruri. Poate dacă nu era bolnavă, poate dacă nu eram într-o așa legătură cu ea foarte strânsă sau eu, ca și copil, nu o iubeam atât, ca și acum o iubesc, eu sunt la fel, dragostea este aceeași… poate făceam altceva. Am rezonat cu ea foarte mult.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 35-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 14 noiembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Nu-ți ies șnițelele fragede și pufoase? Ai nevoie de acest ingredient secret care face toată...
BOMBA BOMBELOR! Laura e iubita celui mai în vogă fotbalist de la Real Madrid! Ar...
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ce secret a ascuns Prințul William de Kate Middleton. Nu a vrut să-și compromită căsnicia
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat /...
Clipe de coșmar trăite de Ramona Olaru în Egipt! Și-a pierdut pașaportul și a fost...
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 25 Aprilie 2024. Gemenii vor avea succes din punct de vedere financiar, iar Racii...
Horoscop Zilnic Joi 25 Aprilie 2024. Vibrația astrologică a zilei se descrie ca fiind una...
Verifică dacă ești pe listă: astăzi, 5 zodii primesc vestea mult așteptată
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz! Au devenit părinți pentru prima dată și au dezvăluit prima fotografie cu...
Lovitura dură pentru TikTok! Comisia Europene suspendă noul program al platformei: ”Există riscuri pentru sănătatea...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *