Ego Life, ediția a 35-a. Dana Săvuică, Ovidiu Buta și Carmen Negoiță vorbesc despre cum să ne îmbrăcăm și de unde pentru a fi în pas cu moda VIDEO EXCLUSIV

Ovidiu Buta: “Haina îl face pe om și omul face haina”
Ego Life, ediția a 35-a. Dana Săvuică, Ovidiu Buta și Carmen Negoiță vorbesc despre cum să ne îmbrăcăm și de unde pentru a fi în pas cu moda VIDEO EXCLUSIV

Ediția a 35-a a emisiunii Ego Life, prezentată de Dana Săvuică, este despre modă și cum ne îmbrăcăm, dar și despre cum putem pune în valoare haine fără vârstă.  Carmen Negoiță este fashion blogger și lifestyle influencer, și stilistul Ovidiu Buta este un adevărat „polițist al modei”.

Ovidiu Buta: “Haina îl face pe om și omul face haina”

Alături de Dana Săvuică, în cadrul emisiunii Ego Life, Carmen Negoiță și stilistul Ovidiu Buta ne oferă o lecție de stil și trucuri neprețuite. Cunoscutul „polițist al modei” a dezvăluit că moda încă are reguli de care trebuie să ținem cont. Chiar dacă oamenii au devenit mai relaxați, se îmbracă diferit și nu se mai tem de greșeli, există în continuare anumite lucruri importante care nu trebuie încălcate.

“Haina îl face pe om și omul face haina. Adică povestea e undeva la mijloc. Nu putem pune în cârca hainelor atâtea chestii importante. Da, haina îl face pe om de la ideea că face parte din limbajul nonverbal, transmitem o informație. Și din punctul ăsta de vedere întotdeauna am spus că e bine să știi ce faci ca să obții niște lucruri apelând la haine. (…) Pare, dar moda nu e atât de permisibilă. Într-adevăr suntem puțin mai uniformi, suntem mai relaxați, ne îmbrăcăm diferit, nu ne mai e frică de greșeli… (…) dar nu, în același timp păstrăm niște reguli. Există, ne dăm după niște reguli exterioare și interioare. Încă există o etichetă. Eu zic că este cea care ne ajută să navigăm prin viață. E ca și bunul simț”, a spus Ovidiu Buta la Ego Life, ediția a 35-a.

Carmen Negoiță, Ovidiu Buta, Dana Săvuică
Carmen Negoiță, Ovidiu Buta, Dana Săvuică

Ovidiu Buta, despre cele mai întâlnite greșeli atunci când vine vorba de modă

Ovidiu Buta a vorbit la Ego Life despre greșelile pe care fac oamenii atunci când e vorba de modă și haine. Potrivit specialistului, oamenii nu reacționează la haine, ci la siluetă sau culori, iar acest lucru reprezintă o mare greșeală. Chiar el a făcut un experiment cu privire la felul în care silueta este primul lucru la care reacționează copiii. Nu au așteptat să vadă hainele sau alte detalii.

“Noi nu reacționăm la haine. Asta este cea mai mare greșeală. Noi reacționăm în primul rând la siluetă și după care la culori sau combinația de culori. Și ăsta e un experiment pe care l-am făcut pe copii. Știu că sună nasol, dar așa am făcut. Le-am arătat 101 dalmațieni, și acolo este o scenă în care apare Cruela, noi nu o vedem până când nu apare prin semitransparența unui geam. Și îi întreb pe copii: E un personaj bun sau un personaj rău? Și întotdeauna zic: e un personaj rău, fără să-l vadă. Uitându-se doar la siluetă. Silueta ei nu este o siluetă umană. Este o disproporție și asta realizează copiii”, a mai spus Ovidiu Buta.

Acestea, dar și multe alte subiecte interesante puteți urmări în ediția a 35-a a emisiunii Ego Life, care se va difuza, luni, 7 noiembrie, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.