Dana Săvuică, prezentatoarea Ego Life, predă cursuri de atitudine și bune maniere. Unde se țin și ce conțin VIDEO EXCLUSIV

"Partea de mișcare, de atitudine, eleganță o voi preda chiar eu, partea asta care ține de lumea modellingului"
Dana Săvuică, prezentatoarea Ego Life, predă cursuri de atitudine și bune maniere. Unde se țin și ce conțin VIDEO EXCLUSIV

Dana Săvuică, prezentatoarea emisiunii Ego Life, a dezvăluit că face parte dintr-un nou proiect. Vedeta va preda cursuri de atitudine și de bune maniere, de eleganță și mișcare alături de ați traineri. Printre ei se numără și Andreea Ștefănescu, invitata prezentatoarei la Ego Life, ediția a 30-a.

Dana Săvuică: “Aduce un rafinament la toată educația pe care am parcurs-o de-a lungul vieții”

Dana Săvuică a mărturisit la Ego Life că este foarte fericită să facă parte din acest proiect. Alături de ea este și Andreea Ștefănescu, trainer internațional de etichetă și protocol, care a absolvit trei școli de protocol, inclusiv cea pe care a urmat-o Prințesa Diana. Dacă Andreea se ocupă de predarea bunelor maniere, Dana Săvuică se va ocupa de partea de mișcare, de atitudine și de eleganță. Vedeta a lucrat în lumea modellingului și are o mulțime de cunoștințe pe care vrea să le împărtășească și cu alte persoane.

Elevii/elevele vor învăța la aceste cursuri despre etichete și bune maniere, percepția altora despre tine, imaginea publică, reputația, mișcare, grație rafinament, vestimentație, stil, comunicare scrisă și verbală, interviu de angajare, eticheta mesei, eticheta evenimentelor, comunicarea persuasivă și asertivă, dar și multe altele.

“Vreau să vă anunț și mă bucur că ego.ro este partenerul meu, al nostru de fapt, în această perioadă vom lansa împreună cu atelierele Ilbah în parteneriat o școală de bune maniere. Se numește Etiquette-Finishing School, finishing –  adică completează educația, aduce un rafinament la toată educația pe care am parcurs-o de-a lungul vieții și Andreea Ștefănescu va fi unul dintre trainerii principali la cursul online.

Deci toată programa asta cu bune maniere o să o faceți cu un trainer internațional și partea de mișcare, de atitudine, eleganță o voi preda chiar eu, partea asta care ține de lumea modellingului pentru că modelele prin definiție ești un model, ești un etalon, tu prin corpul tău, trebuie să vinzi, în ghilimele, haina de pe tine. Să fii atât de elegantă și să ai o postură atât de frumoasă încât haina aceea să stea perfect pe tine și să îi dai practic voce”, spune Dana Săvuică în cadrul emisiunii pe care o prezintă, Ego Life.

Dana Săvuică predă cursuri de atitudine și bune maniere alături de Andreea Ștefănescu: “Libertatea vine cu foarte multe cunoștințe”

Andreea Ștefănescu a explicat la Ego Life faptul că felul în care o persoană poartă o haină poate să îi crească valoarea obiectului vestimentar sau îl poate face foarte ieftin. Potrivit ei, tot ceea ce înseamnă bune maniere nu sunt lucruri impuse pentru nimeni, ci reprezintă o alegere.

“Felul în care tu porți o haină poate să îi crească valoarea sau să o facă foarte ieftină. Felul în care tu te prezinți, cum mergi în lume, culorile pe care le pui pe tine, accesoriile pe care le porți, felul în care le porți, felul în care comunici îmbrăcat în ținuta respectivă… toate sunt alegeri. Tot ceea ce se predă din punct de vedere al manierelor și faptul că noi spunem acum ține genunchii apropiați… în niciun caz nu va fi ceva ce se impune nimănui. Este o alegere. Libertatea vine cu foarte multe cunoștințe, cu responsabilitatea cunoașterii”, spune Andreea Ștefănescu.

Dana Săvuică este prezentatoarea emisiunii Ego Life, care poate fi urmărită în fiecare luni, de la ora 21:00 pe pagina www.ego.ro, sau pe canalul de YouTube al emisiunii.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *