Ce sunt sunetele binaurale. Psihologul Radu Leca explică la ce ne folosesc de fapt. Cum ne ajută la vindecare VIDEO EXCLUSIV

Radu Leca: „Spre exmplu, pentru noțiunea de sex tantric ai un număr de Hz ce depășește 200”
Ce sunt sunetele binaurale. Psihologul Radu Leca explică la ce ne folosesc de fapt. Cum ne ajută la vindecare VIDEO EXCLUSIV

Deși cunoscut de foarte mult timp, termenul de sunete binaurale nu este familiar multora dintre noi. Aceste tonuri se folosesc des în diverse terapii, de la vindecarea sau ameliorarea stărilor de anxietate și depresie, la tratarea unor afecțiuni ale inimii și chiar până la experimentarea unor partide de amor cu totul extraordinare. Psihologul Radu Leca a explicat în cadrul ediției de luni seara a emisiunii Ego Life cum pot fi utilizate aceste sunete pentru îmbunătățirea calității vieții în orice aspect al său.

Ce sunt sunetele binaurale. Radu Leca explică la ce ne folosesc

Terapia cu sunete binaurale este o metodă relativ recentă de vindecare. Încă se fac experimente privind beneficiile acestei tehnici. Dar cu toate acestea, există foarte multe persoane care au aplicat această metodă și au mărturisit că și-au rezolvat anumite probleme.

Aceste sunete au fost descoperite încă din cele mai vechi timpuri, afirmă psihologul Radu Leca, fiind convins că acestea reprezintă una dintre cele mai eficiente metode a te vindeca sau de a-ți îmbunătăți anumite aspecte ale vieții.

„Sunt niște elemente care nu prea se discută în mod public. Există o secțiune extrem de complexă care ține de elemente, care au legătură directă cu noțiunea de psihotronie și care ascunde în modul de funcționare niște structuri elementare denumite sunele binaurale. Ele sunt cunoscute din cele mai vechi timpuri. Din anul 1100 ele sunt prezente sub formă de solfegio în istoria noastră, dar ele sunt și mai vechi.

În urmă cu câteva sute de ani, un preot catolic a descoperit niște manuscrise foarte vechi, care se rupeau atunci când erau atinse și a putut să găsească doar câteva foi pe care să le înțeleagă. Acolo a descoperit șase sunete denumite în prezent, la nivel academic, sunete binaurale. ”, a declarat Radu Leca în emisiunea Ego Life.

Cum te pot ajuta sunetele binaurale

Specialistul a explicat faptul că aceste sunete, care se încadrează într-un spectru destul de larg, au proprietatea, în funcție de frecvența lor, să vindece diverse afecțiuni. Dar ele pot fi folosite și în cazul în care îți dorești să influențezi, spre exemplu, starea ta sau a altei persoane.

„În timp, ele au devenit cele șase sunete prezente la nivel de subsunet, care te ajută să te refaci organic, mental, structural, cardiologic, neurocognitiv. Îți dau un singur exemplu. Există o noțiune care se numește „432 Hz”. Tot ceea ce înseamnă structură psihotronică se ocupă și difuzează atunci când vrei să fii influențat, să ai o stare bună sau proastă, să ai pofte, să nu ai pofte, să ai chef de sex sau nu, să știi să domini partenerul, să-l enervezi sau să-l seduci.”, a explicat psihologul.

Ego Life, ediția a 58-a. Dana Săvuică îi are ca invitați pe psihologul Radu Leca și actrița Kitty Cepraga
Ego Life, ediția a 58-a. Dana Săvuică îi are ca invitați pe psihologul Radu Leca și actrița Kitty Cepraga

„Difuzate într-o cameră, pe o anumită cifră, te fac să fii excepțional să fii ca amant sau amantă”

Radu Leca afirmă că pentru a putea practica mult mai simplu sexul tantric – o formă evoluată a sexului – este suficient să asculți sunetele dintr-un anumit spectru.

„Spre exmplu, pentru noțiunea de sex tantric ai un număr de Hz ce depășește 200 (210,7 Hz). Este o zonă care te duce către variabilă rafinată a ta, care îți permite să realizezi un sex tantric. La fel și tot ce trece de 400 Hz. Ele difuzate într-o cameră, pe o anumită cifră, te fac să fii excepțional să fii ca amant sau amantă. ”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *