Ce talisman îţi aduce noroc în funcţie de zodie. Ce obiect trebuie să ai la tine mereu

Află care este talismanul norocos al zodiei tale.
Ce talisman îţi aduce noroc în funcţie de zodie. Ce obiect trebuie să ai la tine mereu

Pentru a ține la distanță ghinionul, trebuie să știi ce talisman îţi aduce noroc în funcţie de zodie. Anumite lucruri te pot ajuta să atragi energiile bune de partea ta. Ce obiect trebuie să ai la tine mereu ținând cont de zodia ta.

Ce talisman îţi aduce noroc în funcţie de zodie

Berbec

Nativii din zodia Berbec găsesc întotdeauna o modalitate prin care să preia inițiativa. Sunt persoane independente și onorabile în același timp, gata să încerce ceva nou. Dar așteptarea este ceva ce nu prea le place. Nici răbdare nu au foarte multă. O cheie este talismanul ideal, deoarece Berbecii sunt destul de hotărâți în tot ceea ce fac.

Taur

Nativii zodiei Taur reprezintă sinonimul pentru plăcerile lumești și sunt mereu interesați să obțină recompense. Dacă faci cumpărături pentru un Taur, alege simboluri practice și lucruri care relaxează. Potcoavele, pietrele prețioase pentru bogăție sau chiar taurii în miniatură sunt talismanele caracteristice zodiei.

Gemeni

Gemenii sunt ageri la minte, inteligenți și rapizi. Ei gândesc mai mult decât simt să facă anumite lucruri. Sunt curioși, entuziaști și iubitori de distracție. Talismanele care le aduc noroc pot fi simboluri ale aerului. Poți alege și alte amulete cu semnificații multiple cum ar fi fluturi, oglinzi, zaruri sau lucruri în perechi.

Rac

Racii sunt materni, domestici și iubesc să aibă grijă de alții. Mai mult ca sigur, familia lor va fi și ea numeroasă. Racii sunt cei mai veseli dacă viața lor de acasă este senină și armonioasă. Aceștia sunt calzi si afectuosi si iubesc compania animalelor. Buburuzele reprezintă norocul, averea și reprezintă talismanul perfect pentru acești nativi.

Leu

Leii sunt îndrăzneți, călduroși și iubitori. Sunt conduși de inimă. Sunt nerăbdători și au o mare încredere în propriile instincte. Acțiunile lor sunt naturale și fără efort. Au un apetit neîncetat pentru a fi în centrul atenției, dorință care este sporită și de laudele celorlalți. Pietrele prețioase sunt lucrul lor favorite. Le plac simbolurile care sunt vizibile și atrăgătoare. Printre acestea se numără aurul, pisicile, chihlimbarul și floarea soarelui.

Fecioară

Fecioara este adesea atrasă de simboluri practice. Simbolul cultural de protecție, cum ar fi ochiul rău, poate fi un talisman care-i aduce noroc. Simbolurile în formă de fructe, sticlele care țin lucruri sunt, de asemenea, toate opțiuni excelente. Un alt talisman perfect pentru Fecioară este un stilou.

Balanță

Balanța este semnul echilibrului, așa că dăruiește-i talismane cu simboluri care sunt elegante și atractive. Lucruri precum păsări, triunghiuri, pandantive și cupidon vor fi mai mult decât apreciate. Triunghiurile sunt considerate a fi semnificative și norocoase în multe culturi. Balanța este reprezentată de cântare, așa că orice este asociat cu echilibrul ar fi benefic.

Scorpion

Scorpionii sunt persoane complexe care se concentrează în primul rând pe supraviețuire. Sunt foarte protectori, dar odată provocați, nu ezită să lovească. Furia lor este intensă și se resimte multă vreme. Scorpionii sunt adesea pasionați de lucruri cu semnificație profundă. Potcoavele clasice, simboluri lunare, argint și orice reprezintă putere i se potrivește Scorpionului.

Săgetător

Săgetătorul iubește simbolurile și lucrurile din alte culturi. Este interesat de orice are o poveste în spate. Simbolurile inimii și săgețile sunt talismanele purtătoare de noroc pentru Săgetător.

Capricorn

Talismanele pentru Capricorni trebuie să includă simboluri practice și fundamentate. Se crede că trifoiul cu patru foi aduce credință, speranță, sănătate și bogăție. Capricornii, mari iubitori de natură, preferă să aibă alături lucruri frumoase ca acestea.

Vărsător

Vărsătorul iubește lucrurile care sunt ieșite din comun. Talismanele potrivite lor sunt libelulele, buburuzele și în general lucruri cu simboluri ale feței fericite sau orice este unic sau excentric. Timp de secole, greierii au reprezentat armonia și se spune că sunt însoțitorii ideali pentru cineva în singurătate.

Pești

Peștii sunt atrași de ocean, apă și lucruri care par cu adevărat magice. Obiectele care simbolizează apa, peștii, smaraldele și captatoarele de vise, se potrivesc perfect acestor nativi. Visele sunt foarte importante pentru Pești. De aceea, orice va ajuta la filtrarea coșmarurilor și la concentrare, merită luat în seamă.

 

Află și care sunt florile potrivite pentru fiecare zodie.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
10 4 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *