Ce țin Jojo și Paul Ipate în dormitor, deasupra patului. Sigur nu te-ai fi gândit la asta. Multă lume visează la o casă ca a lor

Cum au ales cei doi să își amenajeze locuința

Scris de: Daoud Andra

27 Apr. 2023

Jojo și Paul Ipate formează o familie fericită și împlinită, alături de copiii lor. Toți patru locuiesc într-o casă în nordul Bucureștiului, pe care au amenajat-o exact așa cum și-au dorit, cu maximă atenție pentru fiecare detaliu în parte. Ce țin Jojo și Paul Ipate în dormitor, chiar deasupra patului, și ce stil au ales pentru decorarea căminului lor.

Detaliu inedit: ce țin Jojo și Paul Ipate în dormitor

Jojo și Paul Ipate au locuit cu chirie înainte de a avea casa mult visată, după cum a dezvăluit recent actorul. Cei doi locuiesc, împreună cu copiii și cele două pisici, într-o casă din zona Otopeni, pe care au amenajat-o exact așa cum și-au dorit. Soțul lui Jojo a povestit că mai întâi au locuit cu chirie în zonă, le-a plăcut locul, iar când fiul actriței a trebuit să meargă la școală, au început să caute o locuință aproape de unitatea de învățământ.

Citește și: Motivul pentru care Paul Ipate nu urmărește serialul Clanul în care joacă soția lui. „M-am uitat primele două episoade” VIDEO EXCLUSIV

Paul și Jojo au ales un design minimalist pentru căminul lor, cu accente scandinave, dar au integrat în casă și câteva detalii inedite. Actorul a dezvăluit că în dormitor, deasupra patului, au o tablă pe care sunt scrise citate motivaționale. În ceea ce privește locul preferat din casă al lui Paul Ipate, acela este mansarda.

„Noi ne-am dorit minimalist, dar ne-am dat seama că nu putem chiar minimalist, cu copiii. Are accente scandinave, ne-a plăcut zona asta pe negru, simplu, combinația de metal cu lemn, sârme. Mi-am dorit să am același film pe care îl am când merg în vacanță. De aia și canapeaua din living e atât de mare, vreau să te oblig să te întinzi, să te simți bine, ca la tine acasă.

Citește și: Jojo și Paul Ipate își joacă propria viață de cuplu într-un spot publicitar. „Ne-au luat pentru felul în care funcționăm în cuplu” VIDEO EXCLUSIV

În bucătărie vin și stau cu gândurile mele, iar în mansardă este locul meu. Vreau să îmi fac o colecție de viniluri pe care să o las moștenire copiilor. Dressingul este făcut de un prieten foarte bun, este din stejar. Aici am și tradus o piesă, este un spațiu de lucru extrem de bun. E foarte bine antifonat și atunci copiii nu aud, aici chiar e liniște.”, a dezvăluit Paul Ipate, potrivit BZI.ro.

Ce țin Jojo și Paul Ipate, în dormitor, deasupra patului
Paul Ipate adoră să petreacă timpul în mansardă

Au ținut cont de dorințele copiilor

Atunci când au amenajat locuința, cei doi au luat în considerare dorințele celor doi copii ai lor, Achim și Zora. Fiecare dintre micuți are camera lui, iar la baie au fiecare chiuvetă și oglindă proprie, pentru a avea parte de spațiu și intimitate.

Citește și: Ce face Jojo pentru a se menține slabă: “Metabolismul se schimbă foarte mult după 40 de ani”. Actrița din Clanul a dezvăluit trucul său uimitor

„Zora și-a dorit un tapet cu lună, i l-am pus pe Micul Prinț. Am făcut camere separate pentru că eu cred în intimitatea fiecărui om, indiferent cât de mic este. Și la baie le-am pus două chiuvete, să aibă fiecare chiuveta și oglinda lui, să nu se mai certe. În camera lui Achim, puștiul și-a dorit tot un tapet cu lună, are această tablă pe care se joacă sau își face temele.”, a mai completat actorul.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ameri Nasrin, despre o participare la Asia Express
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *