Jojo și Paul Ipate își joacă propria viață de cuplu într-un spot publicitar. „Ne-au luat pentru felul în care funcționăm în cuplu” VIDEO EXCLUSIV

”Cei care s-au ocupat de conceptul artistic au ținut cont de personalitatea noastră și uneori chiar au nimerit perfect”

Cătălina Grama și Paul Ipate formează un cuplu de 8 ani, timp în care lucrurile parcă nu s-au schimbat deloc în relația lor. Chiar dacă au doi copii, care le solicită toată atenția, reușesc să aibă și momente doar pentru ei, ceea ce duce la o relație sănătoasă de cuplu. Tocmai datorită felul lor de a fi, a naturaleței de care dau dovadă, unul în preajma celuilalt, multe brand-uri își doresc să-și asocieze imaginea cu ei. Cătălina Grama a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că cea mai recentă reclamă pentru care au filmat împreună este o relatare aproape identică a vieții lor de cuplu.

Jojo, despre relația cu Paul Ipate: „Mi se pare că suntem un cuplu haios”

Paul Ipate și Jojo se iubesc ca în prima zi, iar asta se vede cu ochiul liber atât de pe rețelele sociale, cât și din spoturile publicitare pe care le filmează împreună. Dacă în alte reclame este nevoie de o mai mare pregătire pentru protagoniști, în cazul lor, totul se desfășoară natural, de parcă ar fi un simplu reality-show.

„Există și niște scenarii, dar cei care s-au ocupat de partea artistică, de conceptul artistic al proiectului, au ținut cont de personalitatea noastră și uneori chiar au nimerit perfect. Noi chiar stăm într-un complex, cu foarte mulți vecini și în general situațiile sunt chiar așa”, ne-a povestit amuzată Cătălina Grama, completând că a primit de multe ori laude cu privire la modul lor de a-și trăi povestea de dragoste. „Eu sunt convinsă că s-au gândit să ne ia pentru naturalețea noastră și pentru felul în care funcționăm în cuplu. Mi se pare că suntem un cuplu haios”.

Despre fiica lor: „Zora nu a intrat încă la școală”

Actrița din serialul ”Clanul” (PRO TV) și-ar fi dorit să meargă într-o vacanță pentru a celebra cei 8 ani alături de Paul Ipate, însă planurile i-au fost date peste cap. Cătălina filmează încontinuu, la fel și Paul, însă se și pregătesc pentru începerea anului școlar. Chiar dacă Zora nu merge deocamdată la școală, iar Achim este la vârsta la care nu mai vrea să fie condus de părinți până în bancă, Jojo nici nu concepe să nu le fie alături.

 „Nu mai putem să plecăm în vacanțe. Pe Instagram rulez poze mai vechi. Am foarte multe poze din vacanțe pe care nu am apucat să le postez. Sunt vechi. Ce vacanță că vine școala? Vine 5 septembrie, ne pregătim pentru școală. Mai aveam eu planificată  o vacanță, însă mi-au pus colegii filmări”, a mai povestit actrița pentru EGO.ro, mărturisind că anul acesta nu se va lăsa cu lacrimi și cu despărțiri siropoase, căci deja a trecut la un alt nivel cu fiul ei.

„Ce să mai plâng că fii-miu a trecut clasa a V-a. O să fiu așa un pic îngrijorată când mă gândesc că e o etapă mai grea. Încă nu a intrat Zora la școală, dar când o să vină Zora cu prima ei zi de școală, la anul, atunci o să lăcrimez un pic. Sunt convinsă. Nici nu am cum altfel pentru că mă emoționează foarte tare. Însă la Achim o să fiu mai calmă. În primul rând nu cred că voi ajunge prea aproape de școală în prima zi. El nu o să  mă lase pentru că a trecut a V-a și e băiat mare și o să-mi zică să plec. O să mă gândesc că am făcut ceva bun dacă l-am adus până aici și merge mai departe”.

Despre fiul ei, Achim: „Îl susținem pentru ca el să se dezvolte frumos și armonios”

Paul Ipate și Jojo
Paul Ipate și Jojo

Nu doar că a spus adio unei vacanțe și că se gândește doar la o escapadă undeva între filmările dintre sezoanele serialului ”Clanul”, dar actrița este conștientă de faptul că peste câteva zile tot programul ei va fi dat peste cap și că abia va mai găsi timp să respire.

„Începem cu program, cu activitățile extrașcolare, cu toate lucrurile pe care le au de făcut. Achim este constant cu activitățile lui. Studiază pian de la 3 ani, face înot dinainte de 3 ani, baschet face de când era mic. Acum vrea să înceapă IT, anul acesta, adică să studieze programare pentru că este pasionat de asta și vrea să învețe să programeze în JAVA Script. Eu am terminat actorie, nu am treabă cu partea asta, deci nu știu să explic ce este. Îl susținem și încercăm să îi găsim toate cursurile necesare pentru ca el să se dezvolte frumos și armonios și să fie în strânsă legătură cu pasiunile lui. Aș vrea să se trezească cu drag ca să meargă la muncă. Dacă lui îi face plăcere să stea în fața unui calculator, pot eu să-l împiedic? Acum este vorba despre o pasiune, că nu se gândește el la factorul financiar. E pasiune pură, că-l văd cum vine și îmi spune ce o să facă, ce o să programeze”, a mai povestit Jojo pentru EGO.ro.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *