Ce ținută a purtat Laura Vicol, nașa de cununie a Roxanei Vancea, la eveniment. A atras toate privirile cu această apariție

Iată ce ținută a avut nașa de cununie a Roxanei Vancea!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios sâmbătă, pe data de 2 martie 2024, la cinci ani de când s-au cununat civil. Nașa celor doi îndrăgostiți a fost nimeni alta decât Laura Vicol. Iată pentru ce ținută a optat superba blondină. Invitații au rămas cu gurile căscate atunci când au văzut-o. Vezi imaginile fabuloase cu părintele spiritual al brunetei!

Roxana Vancea s-a căsătorit religios. Cum s-a îmbrăcat nașa Laura Vicol

Roxana Vancea și Dragoș Paiu și-au unit destinele în fața lui Dumnezeu sâmbătă, pe data de 2 martie 2024. Celor doi miri le-au fost aproape membrii familiei, prietenii și apropiații, iar cei care le-au fost nași au fost nimeni alții decât Laura Vicol și partenerul ei de viață.

Pentru fericitul eveniment, fosta asistentă de televiziune a ales o rochie de mireasă albă, imaculată, parcă desprinsă din povești, iar în mână a ținut un buchet minunat de flori naturale.

În schimb, nașa Laura Vicol a optat pentru o rochie neagră, dar extrem de sexy. Astfel, celebra politiciană a furat toate privirile celor din jur.

Cine este Laura Vicol

Laura Vicol are 48 de ani și de profesie este avocat. Ea este, de asemenea, și deputat PSD. Superba blondină a devenit cunoscută în urmă cu mai mulți ani de zile, când a apărat în instanță o fosta șefă a DIICOT.

Este vorba despre Alina Bica. De-a lungul timpului, numele Laurei Vicol a fost asociat cu diverse persoane care au avut probleme cu legea. Printre acestea se numără și fostul ofițer SRI Daniel Dragomir.

Citește și Cum a apărut Dragoș Paiu, soțul Roxanei Vancea, la petrecerea lor de nuntă. A fost un mire atipic, ce ținută neobișnuită a îmbrăcat!

Ce avere are Laura Vicol

Laura Vicol se poate lăuda cu o avere frumușică. Conform celei mai recente declarații de avere, nașa de cununie a Roxanei Vancea deține bijuterii și ceasuri în valoare de 1,04 milioane de euro.

De asemenea, politiciana este proprietară a două terenuri în Domnești-Ilfov, 3.000 mp, și Pârâul Rece-Brașov, 11.133 mp. În plus, blondina mai are un apartament în Constanța și unul în București, dar acesta din urmă este trecut pe numele unuia dintre copiii săi.

În conturi, familia sa are numeroase monede, cele mai importante fiind de 1,02 milioane lei, 340.000 de euro și 92.460,70 dolari. Politiciana a mai declarat două împrumuturi acordate în nume personal unei firme, 150.000 de euro și 1,1 milioane lei.

La capitolul venituri, Laura Vicol a trecut suma de 141.636 lei în calitate de parlamentar, iar soțul ei a încasat aproximativ 352.000 de lei din salarii de la patru firme, inclusiv Nordis Management și dividende de 11,5 milioane de lei de la societăți la care este asociat.

Citește și Cum arăta Roxana Vancea, înainte să slăbească 13 kilograme. Avea un bust impresionant și atrăgea toate privirile, imagini de colecție!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
5.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *