Cum arăta Roxana Vancea, înainte să slăbească 13 kilograme. Avea un bust impresionant și atrăgea toate privirile, imagini de colecție

Iată cum arăta vedeta înainte de a da jos kilogramele în plus!

Roxana Vancea este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite vedete de la noi din țară. Cu un trup ca tras prin inel, picioare frumoase și un chip angelic, partenera de viață a lui Dragoș Paiu este o adevărată bombă sexy şi nu există bărbat care să nu întoarcă capul după ea. Însă, în trecut, fosta asistentă TV era mult mai plinuță decât acum. Iată cum arăta bruneta, înainte să dea jos 13 kilograme!

Imagini uluitoare cu Roxana Vancea înainte de a slăbi

În vârstă de 33 de ani, Roxana Vancea este una dintre cele mai îndrăgite vedete din showbiz, dar și una dintre cele mai frumoase femei din România. Ea a devenit cunoscută în urmă cu mulți ani, după ce a devenit vecina de la Neatza cu Răzvan și Dani.

La vremea aceea, însă, bruneta arată cu totul diferit faţă de cum o ştie publicul. Ea era mult mai plinuță, dar chiar și așa reușea să pună pe jar inimile urmașilor lui Adam.

Și asta în special, datorită bustului său impresionant pe care îl scotea în evidență de fiecare dată. Vezi imaginile din trecut cu Roxana Vancea în galeria foto a acestui articol!

Transformarea prin care a trecut fosta asistentă TV

În prezent, partenera de viață a lui Dragoș Paiu se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, cu toate că a adus pe lume un băiețel. De asemenea, vedeta are un ten lipsit de imperfecțiuni și un zâmbet molipsitor.

Cum a reușit să ajungă bruneta la formele pe care le afișează astăzi? Ei bine, se pare că transformarea se datorează unui regim alimentar sănătos, dar și unor antrenamente fizice lungi. După cum se știe deja, Roxana Vancea își petrece foarte mult timp în sala de fitness, soțul ei fiind antrenor personal.

Te-ar mai putea interesa și Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Cum și-au făcut apariția în biserică, primele imagini. Vedeta, o mireasă superbă!

Ce operații estetice are bruneta

Totodată, de-a lungul timpului, fosta asistentă TV a trecut și pragul medicului estetician. În urmă cu patru ani de zile, bruneta și-a făcut unele modificări la față. Chiar ea a recunoscut, atunci, că și-a operat nasul.

“După ce mi-am pus aparat dentar, dinţii mei s-au dus în spate (cum era normal) şi nasul mi se vedea mai mare. Aşa că, decât să fiu complexată că am nasul mareeee… mai bine l-am retuşat un pic”, a scris, la vremea aceea, Roxana Vancea pe rețelele sociale.

Te-ar mai putea interesa și Ce machiaj de mireasă și-a ales Roxana Vancea. Vedeta a apelat la ajutorul specialistului: “Mă face de 100 de ori mai frumoasă”!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *