Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios. Cum și-au făcut apariția în biserică, primele imagini. Vedeta, o mireasă superbă

Iată cum și-a făcut Roxana Vancea apariția în biserică!

Roxana Vancea și Dragoș Paiu s-au căsătorit religios sâmbătă, în data de 2 martie 2024, la cinci ani după ce au făcut cununia civilă. Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele în anul 2019, iar astăzi și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu. Iată cum și-a făcut apariția fosta asistentă TV în biserică. Bruneta a purtat o rochie de mireasă spectaculoasă!

Imagini de la cununia religioasă a Roxanei Vancea și a lui Dragoș Paiu

Roxana Vancea și Dragoș Paiu şi-au unit sâmbătă, pe data de 2 martie 2024, destinele în faţa lui Dumnezeu. Cei doi parteneri de viață au făcut cununia civilă în anul 2019 şi au un băiețel minunat împreună, născut în luna noiembrie a lui 2021.

Însă, antrenorul de fitness mai are un fiu, pe Milan, din primul mariaj, pe care fosta asistentă de televiziune îl iubește foarte mult și îl consideră ca și copilul ei. De altfel, cei doi micuți, îmbrăcați elegant, la costume, au luat parte la fericitul eveniment al părinților lor.

Roxana Vancea, superbă în rochie de mireasă

În urmă cu puțin timp, au apărut, pe rețelele sociale, primele imagini cu cei doi miri la biserică. Roxana Vancea și partenerul ei de viață pur şi simplu strălucesc, iar fericirea li se poate citi cu ușurință pe chipuri.

Fosta asistentă TV a îmbrăcat o rochie de mireasă de-a dreptul superbă, în care a arătat divin. De asemenea, tatăl băiețelului ei a optat pentru un costum negru, extrem de elegant. Vezi imaginile cu cei doi în galeria foto a acestui articol!

Citește și Ce machiaj de mireasă și-a ales Roxana Vancea. Vedeta a apelat la ajutorul specialistului: “Mă face de 100 de ori mai frumoasă”!

Evenimentul este unul restrâns

În urmă cu câteva zile, Roxana Vancea a vorbit cu jurnaliștii de la Ego.ro despre cel mai important eveniment din viața ei. Atunci, vedeta a mărturisit că la nuntă vor fi prezenți doar membrii familiei și nașii.

”A văzut-o, da! (n.r. Dragoș a văzut rochia de mireasă) Nu am superstiții de genul! Și eu l-am văzut pe el când a fost să probeze costumul. A fost o provocare pentru el! Am mers la Adina (n.r. Buzatu). El având mușchi, i-a pus un costum cu 4 mărimi mai mare și acesta a fost modificat ca să nu fie ca Johnny Bravo! (râde)

O auzeam pe Adina cum zicea: „Să nu fie ca Johnny Bravo!”. A reușit să găsească și pentru el un costum care arată foarte bine! Copiii au costume exact ca al lui Dragoș. Sunt foarte încântați! Toată lumea este OK! O să fie ceva restrâns, în familie, nu am de ce să am emoții! Suntem cu nașii și cu familia, atât!”, a precizat Roxana Vancea.

Citește și Roxana Vancea, dezvăluiri înainte de nuntă. Partenerul i-a văzut deja rochia de mireasă: “Nu am superstiții de genul!” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *