Ce tradiții și superstiții respectă Emily Burghelea de Sărbători: „De Revelion, sunt o grămadă de care țin cont” EXCLUSIV

”E important să fim alături unul de celălalt, să ne iubim, să ne bucurăm”

Emily Burghelea afișează mereu o atitudine pozitivă, iar lumea o invidiază pentru modul ei de a privi lucrurile și de a vedea mereu doar partea plină a paharului. Emily Burghelea a dezvăluit secretul în exclusivitate pentru EGO.ro, sfătuind în același timp pe toată lumea să încerce să îi urmeze sfatul. De-a lungul timpului, tânăra a învățat să nu își facă planuri pe termen lung și să primească tot ce se ivește în viața ei.

”Anul acesta mă voi lăsa în mâinile lui Dumnezeu complet și nu o să-mi mai propun nimic”

Mereu pozitivă, Emily Burghelea este de părere că viața trebuie trăită ca atare, nu după niște planuri și rezoluții bine puse la punct. Nu exclude ideea de dorințe și de țeluri, însă crede că toate lucrurile vin în viața fiecăruia cu un anumit scop și trebuie luate ca atare. Despre cum va sărbători anul acesta Crăciunul și Revelionul, dar și ce vrea să facă în noul an, ne povestește chiar ea în interviul de mai jos.

EGO.ro: Cum vei sărbători Crăciunul și Revelionul anul acesta?

Emily Burghelea: Nu mi-am făcut planuri, nu-mi fac planuri pe termen lung, dar cu toate acestea, sunt sigură că un lucru rămâne constant, și anume familia. Indiferent unde am fi, ”acasă” înseamnă familie. Cu siguranță, Revelionul și Crăciunul vor fi sărbătorite alături de ei, alături de cei dragi.

Ce tradiții respectă de sărbători

Ce tradiții de Crăciun și Anul Nou respecți cu sfințenie?

De fiecare dată, masa de Crăciun este foarte importantă. Este momentul în care ne adunăm, stăm împreună și suntem recunoscători pentru că… suntem! E important să fim alături unul de celălalt, să ne iubim, să ne bucurăm și de fiecare dată, avem prilejul acesta, la masa de Crăciun, fiind momentul în care avem răgaz, ne bucurăm fără a fi pe fugă. Ne oprim și pur și simplu, ne bucurăm!

De Revelion, sunt o grămadă de tradiții de care țin cont, cum ar fi lenjeria roșie, să mănânc pește, să am struguri pe masă, bani în sutien… sunt lucruri amuzante, pe care le facem de fiecare dată. Nu putem să omitem nici colindătorii, care au fost întotdeauna vestitorii sărbătorilor și pe care i-am primit în casă, de fiecare dată, cu tot dragul. Sunt sigură că și anul acesta, ne vor vizita și ne vor bucura.

Emily Burghelea se asigură că are bani la sutien în Noaptea dintre Ani

Obișnuiești să îți faci rezoluții pentru anul nou? Dacă da, ce ți-ai propus pentru 2024?

Încă nu am ajuns în punctul acela. După cum ți-am spus, nu-mi fac planuri pe termen lung, deși este bine să faci asta. Este foarte bine să faci rezoluții. În momentul în care îți pui gândurile în ordine și știi în ce direcție te îndrepți. Din păcate, anul trecut nu am avut niște rezoluții scrise, însă mi-am propus anumite lucruri subtil, în mintea mea, iar ele, cumva, s-au îndeplinit. Îmi place să cred că este suficient să te gândești, nu neapărat să le și scrii.

Dacă le așterni pe hârtie, este un mare plus deoarece în momentul în care scrii lucruri, sunt mai ușor de îndeplinit. Sunt mult mai concise și exacte, și se pot materializa mai ușor. Poate că anul acesta mă voi lăsa în mâinile lui Dumnezeu complet și nu o să-mi mai propun nimic. Mi-am dat seama că de foarte multe ori ne dorim lucruri, chiar dacă ele nu sunt potrivite pentru noi. Tocmai de aceea, trebuie să spun: „Dă-mi, Doamne, dacă este potrivit pentru mine și dacă face parte din planul tău divin”.

Citește și: Ce studii are Emily Burghelea și ce meserie ar fi vrut să aibă. Regretă că nu a ales această facultate: „Toată viața mea mi-am dorit asta” VIDEO EXCLUSIV

Te rog să ne transmiți o urare pentru cei de acasă în legătură cu noul an!

Doresc ca fiecare persoană din lume să-și dea răgazul să fie și să se bucure. Să aibă în suflet sclipirea asta, care te hrănește și îți dă putere să mergi mai departe, indiferent de situație. Le doresc sănătate, fericire și împliniri nenumărate. Toate bune să se adune, cele rele să se spele!

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *