Ce trebuie să ai de fapt în casă pentru bunăstare. Trucul banal care aduce belșug

"Dacă nu le facem cu dorința din interior le facem degeaba"
Ce trebuie să ai de fapt în casă pentru bunăstare. Trucul banal care aduce belșug

Oare ce trebuie să ai în casă pentru bunăstare? Lidia Fecioru oferă sfaturi pentru ca oamenii să aducă prosperitate în casele lor. Potrivit bioenergoterapeutului, indiferent de ce alegem să facem, este foarte important să credem în ceea ce punem în practică.

Ce trebuie să ai de fapt în casă pentru bunăstare. Lucruri care trebuie evitate

Lidia Fecioru îi îndeamnă pe oameni, atunci când își doresc ceva, să se asigure că există o mare dorință în interiorul lor. Altfel, nu se va întâmpla așa cum vrem. Spre exemplu, lucrurile trebuie făcute pentru că ne dorim, nu pentru că sunt la modă sau pentru că am auzit de ele.

„Indiferent câte trucuri am ști sau am face, dacă nu le facem cu dorința din interior le facem degeaba – le facem doar că sunt la modă, le facem că am auzit”, a explicat Lidia Fecioru la Antena Stars.

Principiile de care trebuie să ținem pentru a atrage bunăstare în casa și familia noastră:

Atunci când avem o masă în mijlocul casei, sfatul Lidiei Fecioru este ca aceasta să fie rotundă sau ovală deoarece energia circulă. Toate colțurile de la mobilă trebuie să fie rotunjite deoarece energia se poate izbi de ele.

În fiecare casă, din doi în doi metri există puncte de energie care se numesc noduli Hatman. Cum poți vedea unde sunt? Cu ajutorul a două sârme simple de cupru, îndoite sub forma literei L.

“Umblăm apoi prin casă și unde se vor încrucișa acolo avem un nodul plus. Unde se duc în sens opus, este minus.” , spune Lidia Fecioru.

De ce nu e bine să pui clopoței deasupra ușii

Lidia Fecioru dezvăluie că atunci când cineva își dorește să lege bănuți între ei pentru a atrage prosperitatea, locul unde vor fi așezați trebuie ales cu mare grijă deoarece nu trebuie să treci pe sub ei. Multe persoane preferă să îi agațe de mijlocul casei sau deasupra ușii, iar bioenergoterapeutul susține că nu este deloc în regulă să fie așezați așa.

De asemenea, nici clopoțeii nu se pun deasupra ușii, ci undeva mai într-o parte. Este indicat să mergi din când în când și treci cu mâna prin ei pentru a atrage banii.

“Noi avem tendința să folosim doar cardul, daca scuturi pe cineva de picioare nu are un sfanț în buzunar. Și problema este că banii nu mai circulă, or energia banului nu e cardul, ci banul”, mai spune Lidia Fecioru.

8.6 215 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.