Ce trebuie să facă orice femeie în ziua nunții cu verigheta. Așa bărbatul îi va fi toată viața loial

Iată cele mai cunoscute superstiții despre verighete în ziua nunții.
Ce trebuie să facă orice femeie în ziua nunții cu verigheta. Așa bărbatul îi va fi toată viața loial

Ce trebuie să facă orice femeie în ziua nunții cu verigheta. Atunci când îți planifici nunta sunt foarte multe aspecte pe care trebuie să le iei în considerare. În mod evident trebuie să te gândești la locație, catering, muzică, ținute de domnișoară de onoare și inele. Ceea ce nu trebuie să îți scape din vedere sunt superstițiile care vin odată cu planificarea nunții.

Fie că ești o persoană superstițioasă sau nu, s-ar putea să vrei totuși să ții cont de câteva tradiții vechi.

Poartă ceva împrumutat

Dintre lucrurile pe care trebuie să le poarte miresele, obiectele împrumutate au cel mai mult sens când vine vorba de noroc. Ideea de a purta ceva vechi și nou reprezintă viața ta înainte de căsătorie și cea fericită care va veni. De aceea, se spune că trebuie să împrumuți și ceva de la o femeie fericită căsătorită. Poate fi vorba despre mama, soacra, sora sau bunica ta. Se crede că purtând ceva împrumutat de la o femeie căsătorită de mult, ai putea atrage o parte din norocul căsniciei sale către tine.

Renunță la orice accesorii cu perle

Când vorbim despre obiecte împrumutate, niște accesorii foarte comune sunt perlele. Conform mai multor tradiții străvechi, perlele întruchipează lacrimile și suferința. De aceea, se spune că este mai bine este să le ții departe de tine într-o zi atât de importantă. Poți înlocui perlele cu orice altă bijuterie diafană.

Ce trebuie să facă orice femeie în ziua nunții cu verigheta

Ziua nunții este acel moment când revin în atenție toate obiceiurile vechi. De aceea, conform unei tradiții, mireasa trebuie să se uite prin verighetă la mire și să spună un descântec vechi. ”Cum nu-mi iese din ochi, așa să nu-mi iasă din cuvânt”. Astfel, se zice că bărbatul îi va fi toată viața loial.

De asemenea, verighetele nu trebuie să fie prea strânse sau prea slăbite. Conform credinței populare, verigheta ar trebui să fie perfectă. Dacă este prea strânsă, atunci acest lucru ar putea indica o tensiune asupra căsătoriei. Totodată, o verighetă care mai are puțin și cade după deget, poate să prevestească despărțirea.

Ploaia în ziua nunții

Posibila ploaie din ziua nunții este un gând care provoacă foarte mult stres, în special miresei. Cu toate acestea, conform celor mai vechi tradiții, ploaia poate să reprezinte noroc pentru ziua ta specială. Dacă o să vezi nori întunecați adunându-se și picături de ploaie, nu te îngrijora. Norii și ploaia simbolizează fertilitatea și curățarea. Așadar, dacă a existat vreodată o zi perfectă pentru a începe calea unui drum curat, aceasta este ziua nunții tale.

Citește și luna în care nu este bine să te căsătorești. Cele mai populare superstiţii despre nuntă

9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.