Ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale

Nu poți controla ceea ce face partenerul tău, dar poți controla ce faci tu. Iată ce ar trebui să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale.
Ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale

Dacă ești într-o relație și ai impresia că el se joacă cu sentimentele tale, cu siguranță, tu nu ar trebui să faci același lucru. Și nu pentru că ești o persoană prea bună și nu ai vrea să-l rănești. Nu are legătură cu el. Are legătură cu tine. Pare contradictoriu, dar vei vedea că făcând același lucru pe care-l face el, vei ajunge să suferi mai mult.

Procedează, în schimb, altfel. Consideră că meriți mai mult. Meriți să te iubești.

Nu poți controla felul în care se comportă partenerul tău. El poate avea așteptări cu privire la viață care îl împiedică să îți acorde prea multă atenție. Pe de altă parte, și tu ai propriile tale așteptări cu privire la ceea ce poate aduce partenerul tău în viața ta. Dar ceea ce contează cu adevărat este ce poți face tu pentru tine.

Iată ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale. Ține minte că, dacă ceva extern te rănește, trebuie să te protejezi cu dragostea ta, nu să te pedepsești emoțional.

Slăbiciunea ta, problema ta

Unul dintre motivele pentru care bărbații se joacă cu sentimentele femeilor este dependența emoțională. Dacă îți lipsește caracterul și nu ai un stil de viață al tău care să-ți dea satisfacție, orice circumstanță adversă te va afecta negativ.

Poţi avea multe așteptări de la acel bărbat și, evident, nu le va îndeplini. Sunt doar așteptările tale. În acest caz, el nu se joacă cu sentimentele tale, ci pur și simplu nu este ceea ce crezi tu. Partenerul tău nu poate fi ceea ce vrei tu, chiar dacă și-ar dori.

Un bărbat se joacă cu tine dacă te minte încontinuu, dacă nu te respectă. Dacă el nu te iubește, iubește-te tu pe tine, refugiază-te în dragostea de sine activă și în forțele tale.

În aceste cazuri, cel mai important lucru este stima de sine, felul cum te privești. Dacă crezi că acea persoană este totul pentru tine, te va afecta foarte mult, dar nu din cauza jocului lui, ci din cauza slăbiciunii tale.

Un bărbat care se joacă cu sentimentele unei femei este imatur, nesigur și nu se iubește pe sine. Nu poate da ceea ce nu practică cu el însuși. Fii recunoscătoare pentru asta, pentru că acea persoană te va face să vezi din ce aluat ești făcută și cât ești de puternică.

Dacă reacționezi ca o victimă, asta te va face să vezi cât de slabă este stima ta de sine. Găsește iubirea față de tine, fii recunoscătoare și caută-ți punctele forte. Nu ai nevoie de altcineva să se poarte bine cu tine, pentru ca tu să fii fericită. Trebuie să te comporți tratându-te bine atunci când acel bărbat joacă murdar.

Ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale: nu-ți prelungi suferința

Dacă te tratează urât, nu face la fel. Cel mai bun mod de a te răzbuna pe un bărbat care se joacă cu sentimentele tale este să te tratezi bine, să te simți bine. Adică să nu te plângi, să nu-ți prelungești suferința. Dar nu mai poți continua cu acea relație.

Poate va veni înapoi și îți va promite că de data aceasta te va trata corect și tu îl vei crede. Dar tu decide să fie fericită, indiferent de ceea ce face el.

Ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale este să încetezi să-l mai suni și să mai cauți scuze ca să-l vezi. Chiar dacă se schimbă, el nu este pentru tine.

Dacă chiar crezi că este un bărbat care merită, întrerupe relația. Ajută-l să se schimbe îndepărtându-te de el și lucrează alături de tine la propria ta stima de sine. Te va privi, apoi, cu alți ochi. Este mai bine să acționezi pentru propria ta bunăstare și fericire.

Răspunsul tău la trădarea acelei persoane ar trebui să se concentreze asupra ta, nu asupra lui. Nu fi supărată pe el, decide doar să fii fericită pentru tine. Fiind ocupată cu tine, nu te mai aștepți ca altcineva să te facă fericită. Nu-i oferi plăcerea de a te vedea așteptându-l. Transformă-te într-o femeie mai atrăgătoare.

Este foarte important să-ți prețuiești timpul și energia. Căută-ți bunăstarea personală și crește-ți stima de sine. Dacă el nu are grijă de tine, ai tu grijă de tine. Fă lucruri care te fac să te simți bine. Dacă este necesar, vorbește cu iubitul tău, dar nu te certa cu el. Vorbește, tratează-te cu dragoste, nu te trăda. Ești singura persoană responsabilă de ceea ce ți se întâmplă, indiferent de ceea ce face partenerul tău.

Preia controlul asupra vieții tale

Dacă te găsește mereu disponibilă, dacă îi faci totul ușor, nu se va lupta pentru tine. Prin urmare, ce trebuie să faci când un bărbat se joacă cu sentimentele tale este să-ți întărești personalitatea. Preia controlul asupra vieții tale și a fericirii tale.

Iubitul tău nu trebuie să facă lucrurile perfecte pentru ca tu să fii fericită. El poate avea propriile lui probleme și să nu corespundă așteptărilor tale.

Nimeni nu te poate face fericită așa cum te poți face tu însăți. Să suferi sau să fii fericită este decizia ta. Dacă suferi, dai dovadă de slăbiciune, lipsă de putere interioară. Acum, lucrează la auto-îmbunătățirea ta.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
E din ce în ce mai rău! Planurile pentru ÎNMORMÂNTARE, GRĂBITE, anunţul care dă fiori....
Natalia Mateuț, noua iubită a lui Cătălin Cazacu? Unde au fost surprinși
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Ana Porgras, descalificată de la Survivor All Stars. Imaginile încă nu au fost difuzate de...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Racii și alte patru zodii în avantaj. Alinierea planetelor aduce succes
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
EXCLUSIV! Cum se simte acum fiul lui Kamara? Leon face progrese notabile: ”Este un mic...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *