Ce trebuie să faci în pat pentru ca partenerul să se simtă bine. Sfaturi de la psihologul Radu Leca pentru a-ți îmbunătăți relațiile intime

Sfaturi de la psihologul Radu Leca
Ce trebuie să faci în pat pentru ca partenerul să se simtă bine. Sfaturi de la psihologul Radu Leca pentru a-ți îmbunătăți relațiile intime

Relațiile necesită muncă, efort și dedicare. Uneori avem senzația că ne-am deconectat de partenerul nostru, că nu mai vâslim în aceeași direcție sau chiar că viața intimă s-a răcit. Oricât de mult ne-am feri să o spunem, trebuie să recunoaștem faptul că momentele intime joacă un rol important în viața de cuplu. Prezent în ediția cu numărul 69 a emisiunii Ego Life, psihologul Radu Leca a vorbit despre acest subiect.

Ce să faci în pat ca să ai o relație fericită. Psihologul Radu Leca a spus clar

Actul intim este unul dintre pilonii de bază ai oricărei relații, dar… Cum știi dacă partenera ta de viață este cu adevărat mulțumită de acest moment intim?

Dacă această îndoială s-a instalat în capul tău, este timpul să afli câteva secrete de la psihologul Radu Leca. Prezent în ediția din această seară a emisiunii Ego Life, expertul a spus dacă contează sau nu cât durează o partidă de amor.

”Numărul de minute, care ar trebui să corespundă unui orgasm intens pe care să îl produci partenerei tale, nu este atât de relevant cât este preludiu”, a declarat Radu Leca în cadrul ediției cu numărul 69 a emisiunii Ego Life by Dana Săvuică.

Citește și De ce divorțează oamenii, de fapt. Psihologul Radu Leca face precizări importante: „Sunt două lucruri foarte clare, conexe” VIDEO EXCLUSIV!

Radu Leca si Dana Savuica

Care sunt zonele erogene pe care tinerii ar trebui să le cunoască

Tot în emisiunea Danei Săvuică, specialistul a dezvăluit care sunt zonele erogene pe care tinerii ar trebui să le cunoască, dar și cum ar debuta o seară minunată în opinia sa.

“Ca să ajungem la zone erogene, ar trebui să știm dacă suntem compatibili s*xual. Ca să înțelegem această compatibilitate, trebuie să ne gândim în felul următor: cine a ce miroase? Mirosurile corpului sunt cele care te țin într-o relație. Și atunci, s*xualitatea debutează cu banalul miros de transpirație, care ți se poate părea îngrozitor sau îngrozitor de excitant”, a spus specialistul.

În opinia celebrului psiholog, o seară minunată ar debuta așa: “Ar trebui să aibă trei elemente convenționale: ieșitul, plimbatul și discuțiile cu coeficient de inteligență mai mare de 108-110. Asta înseamnă că ar trebui să vorbim lucruri intime despre noi”.

Citește și Marea greșeală pe care o fac părinții cu copiii lor. Psihologul Radu Leca: „Mă lovesc de nepăsare” VIDEO EXCLUSIV!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *