Ce trebuie să faci joia cu banii ca să atragi bogația. Vei aduce norocul în viața ta

Așa vei avea noroc pe plan financiar

Scris de: Daoud Andra

25 Jan. 2023

Ce trebuie să faci joia cu banii ca să atragi bogația. Vei aduce norocul în viața ta

Bogăția și norocul pe plan financiar au mai multe secrete, iar unele dintre ele țin de obiceiuri și de superstiții. În jurul banilor circulă tot felul de credințe, care mai de care mai populare. De la zilele în care este bine sau nu să dai bani, până la cum trebuie să păstrezi banii în portofel. Iată ce trebuie să faci joia cu banii ca să atragi bogația în viața ta!

Cele mai cunoscute superstiții legate de bani

Există o vorbă din popor care spune că „ban la ban trage, iar sărăcia la sărăcie”. Prin urmare, nu trebuie să pleci niciodată de acasă fără bani la tine. Chiar dacă ai economiile în cont și poți plăti aproape oriunde folosind cardul, telefonul sau chiar smartwatch-ul, nu trebuie să îți lipsească banii fizici.

Păstrează într-un buzunar sau într-un portofel câteva monede și câteva bancnote tot timpul. Nu contează valoarea, ci suma reprezintă un simbol. Este doar una dintre cele mai populare superstiții legate de bani.

Citește și: Cum trebuie să fie ușa casei tale pentru noroc și bani. Secretul care atrage prosperitatea în viața ta

Atunci când dai cadou cuiva un portofel, acesta nu trebuie să fie oferit gol. Pune îl el o bancnotă, pentru ca persoana respectivă să aibă noroc la bani. La fel stau lucrurile și atunci când oferi drept cadou o pușculiță: trebuie să introduci și câteva monede în ea.

Pune o monedă la intrarea în casă, sub preșul de la intrare sau chiar sub prag. Astfel, se spune că banii vor ști unde trebuie să vină și vei avea parte de belșug. Pentru a spori norocul, pune un săculeț cu sare în bucătărie. Acest truc simplu este folosit de adepții principiilor Feng Shui, pentru a atrage bogăția.

greșeli care alungă banii din viața ta
Economisește pentru a atrage banii

Ce trebuie să faci joia cu banii ca să atragi bogația

O metodă pentru a atrage norocul pe plan financiar este să începi să strângi bani începând de joi. Această zi este patronată de planeta Jupiter, care ne ajută să nu risipim banii. Pune într-un portofel sau într-o gentuță monede și bancnote începând din ziua de joi și continuă să adaugi în fiecare zi. Menține acest obicei timp de 7, 14, 21 sau 28 de zile – perioada trebuie să reprezinte un număr de zile care este multiplu de 7.

Citește și: Zodia care primește bani mulți în februarie 2023. Norocul îi surâde, are succes din plin

O regulă de care mulți oameni țin cont este că nu trebuie să dai bani cu împrumut sau să plătești datorii mari lunea, în prima zi a lunii sau de Anul Nou. Se spune că dacă faci acest lucru, banii îți vor scăpa printre degete. Amână, pe cât posibil, plata facturilor, a datoriilor sau a ratelor pentru ziua de marți sau pentru ziua de 2 a lunii.

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
8.6 37 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.