Ce trebuie să pui neapărat în portofel ca să ai noroc în 2023. Obiectele care atrag bogăția

Aceste obiecte sunt considerate amulete norocoase

Scris de: Daoud Andra

07 Dec. 2022

Ce trebuie să pui neapărat în portofel ca să ai noroc în 2023. Obiectele care atrag bogăția

Portofelul este unul dintre accesoriile pe care le purtăm zi de zi asupra noastră. Pe lângă acte, carduri și bani, în portofel ar trebui să se regăsească și anumite obiecte care aduc prosperitate. Iată ce să pui în portofel ca să ai noroc în 2023, potrivit principiilor Feng Shui.

Ce să pui în portofel ca să ai noroc în 2023

Portofelul se numără printre obiectele fără de care nu plecăm de acasă aproape niciodată. Chiar dacă acum putem plăti și cu telefonul și nu avem neapărat nevoie de bani cash sau de carduri, în portofel se țin și actele de identitate, așa că este nevoie să îl avem aproape întotdeauna la îndemână.

Pentru ca acest obiect să îți poarte noroc și să îți meargă bine din punct de vedere financiar în 2023, trebuie să ții cont de câteva principii Feng Shui. În primul rând, e important să alegi un portofel care să îți placă, nu doar să fie practic. Pe lângă compartimentare și dimensiune, ar trebui să fii atent și la design și culori, astfel încât să fie un accesoriu care să te reprezinte în totalitate.

Citește și: Ce e bine să ai și ce nu în portofel pentru a atrage banii. Secretul nebănuit pentru prosperitate și abundență

În ceea ce privește obiectele care poartă noroc, monedele chinezești sunt unele dintre cele mai puternice amulete. Acestea sunt simbolul bogăției și al puterii în tradiția Feng Shui și ar trebui să porți mereu una în portofel, pentru a avea parte de prosperitate și noroc la bani.

Ce trebuie sa pui neaparat in portofel ca sa ai noroc in 2023
Moneda chinezească aduce noroc și prosperitate

De ce e bine să ai simbolul infinitului în portofel

Un alt simbol puternic este considerat a fi infinitul. Poți alege o bijuterie cu forma infinitului sau chiar un șnur cu nodul infinitului. Pune acest simbol într-unul dintre compartimentele portofelului, pentru că se spune că te ajută să multiplici banii.

Tot din cultura asiatică vine un alt simbol puternic. Este vorba despre Fu, cunoscut pasionaților de Feng Shui. Fu este considerat drept una dintre cele mai puternice amulete, fiind reprezentat cu roșu și auriu. Se spune că trebuie să îl ai cu tine în noaptea de Anul Nou, pentru a avea noroc și prosperitate în anul care vine. Îl poți păstra însă în portofel, sub forma unui cartonaș de dimensiune mică, tot anul.

Dacă oferi un portofel nou cuiva, de Crăciun, ai grijă să pui bani în el. Nu se dă niciodată cadou un portofel gol, pentru că se spune că acela care îl primește va atrage paguba în viața lui. Pune o bancnotă sau câteva monede, o sumă simbolică, în portofelul pe care îl dai cadou, pentru ca persoana care îl primește să aibă noroc la bani.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.5 185 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *