Ce trebuie să știi despre noua aplicație Threads. ”Rivala” Twitter are deja milioane de fani

De ce nu este disponibilă în Uniunea Europeană
Ce trebuie să știi despre noua aplicație Threads. ”Rivala” Twitter are deja milioane de fani

Nu mai puțin de 10 milioane de utilizatori s-au înscris în aplicația Threads, recent lansată de Meta, în primele șapte ore de la lansare. Anunțul a fost făcut de Mark Zuckerberg, șeful companiei.

Ce este aplicația Threads. Marck Zuckerberg a făcut prezentarea

Mark Zuckerberg, șeful companiei, a prezentat aplicația Threads ca fiind un rival „prietenos” al Twitter (n.r. care a fost cumpărat de Elon Musk în octombrie anul trecut). Experții în domeniu spun ca Threads ar putea atrage utilizatorii Twitter nemultumiți de recentele modificări aduse platformei.

Threads permite unui utilizator să posteze până la 500 de caractere și are multe caracteristici similare cu Twitter. Mark Zuckerberg a declarat că menținerea platformei ca „prietenoasă… va fi, în cele din urmă, cheia succesului său”.

Cum a reacționat Elon Musk? „Este infinit de preferabil să fii atacat de străini pe Twitter, decât să te complaci în falsa fericire a Instagramului”, a spus el.

De la preluarea aplicației de către Elon Musk, mulți dintre utilizatorii Twitter s-au plâns de platformă și de conducerea sa, invocând comportamentul neregulamentar și opiniile politice.

Luna trecută, Elon Musk și seful Meta, Mark Zuckerberg, au fost de acord, cel mai probabil în glumă, cu o luptă în cușcă, iar primele postări ale lui Zuckerberg pe Threads au mețtionat interesul său pentru artele martțale mixte.

Vezi și – Obiceiul pe care îl au în comun Elon Musk și Bill Gates. Așa au devenit miliardari

Cum funcționează aplicația Threads

Pentru a te conecta pe Threads poți folosi direct contul de Instagram. Numele lor de utilizator Instagram se pastrează, dar există o opțiune de a-ți personaliza profilul în mod special pentru Threads. Avantajul este faptul că Threads este conectat la Instagram și la sutele de milioane de utilizatori care se află deja pe această platformă.

Pot fi partajate postări de pe Instagram și invers. Acestea pot conține fotografii, videoclipuri cu o durată de până la cinci minute și link-uri.

Momentan, aplicația Threads poate fi descărcată în peste 100 de țărim inclusiv Marea Britanie. Nu poate fi însă descarcată în țările din UE din cauza unor probleme de reglementare.

Aplicația nu este disponibilă în UE din cauza incertitudinilor legate de reglementare. În special este vorba despre ceea ce privește Actul privind piețele digitale al UE. Compania menționează ăa analizează posibilitatea de a se lansa în UE.

Vezi și – Cine este Nicole Shanahan, femeia care a distrus prietenia dintre Elon Musk și cofondatorul Google. Tânăra ar fi avut o relație cu CEO-ul Tesla

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *