Ce vrea să le facă Majda Aboulumosha colegelor sale de la Vorbește lumea. Emily Burghelea și Cosmina Păsărin o să aibă parte de o surpriză de proporții: “Să nu crezi că fetele vor sta degeaba” EXCLUSIV

Majda Aboulumosha se bucură enorm de noua etapă în viața ei
Ce vrea să le facă Majda Aboulumosha colegelor sale de la Vorbește lumea. Emily Burghelea și Cosmina Păsărin o să aibă parte de o surpriză de proporții: “Să nu crezi că fetele vor sta degeaba” EXCLUSIV

Adela Popescu o să prezinte “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, iar Shurubel și Bogdan Ciudoiu au plecat în vacanță. Cu acestea fiind spuse, Majda Aboulumosha, Cosmina Păsărin și Emily Burghelea se află la cârma emisiunii Vorbește lumea. Frumoasa brunetă ne-a oferit un interviu, în exclusivitate pentru Ego.ro, în care a vorbit despre noul ei rol. De asemenea, ea ne-a explicat ce surpriză de proporții le pregătește colegelor sale.

Majda Aboulumosha, despre ce i-a spus iubitul când a aflat că o să prezinte Vorbește lumea

Majda Aboulumosha se bucură enorm de noua etapă în viața ei. Chiar dacă a fost nevoită să își anuleze vacanța pentru a prezenta Vorbește lumea, vedeta a fost susținută de iubitul ei. Aceasta este sprijinită în tot ce face de familie:

“Știam de ceva vreme, îți dai seama. Am întâmpinat vestea asta cu brațele deschise, îmi place foarte mult, mă lasă să fiu eu, sunt autentică. Învățăm una de la cealaltă, suntem 3 femei puternice, cu experiențe diferite. Mi-a plăcut foarte mult ideea. Aveam o vacanță programată, în afară de cea pe care am avut-o cu familia înainte. Iubitul mi-a zis că vacanța mai poate aștepta: “Cu siguranță, rolul tău este acolo, o să îți faci treaba minunat.” Contează când susținerea este din partea familiei.”

Ce spune despre participarea ei la diferite reality show-uri

Întrebată unde se simte cel mai bine, prezentând emisiuni sau participând la reality show-uri, vedeta a spus că peste tot contează ce lași în urmă. Aceasta și-a descoperit o altă latură când a participat la competiții dure. Cât despre Vorbește lumea, ea își dorește ca telespectatorii să simtă energia pozitivă din partea ei:

“Peste tot contează ce lași în urma ta. Timpul trece și contează să lași iubire în urma ta, iar eu cred că indiferent că au fost telenovele, că au reality show-uri, Ferma, Survivor, au fost o grămadă de reality show-uri unde am descoperit cât pot să fiu de competitivă sau cât de puternică pot să fiu. Contează să lași iubire. Și aici, în platoul ăsta, asta îmi doresc să se simtă din partea mea: iubirea, energia, autenticitatea, zâmbetul, poate, uneori, tristețea, de ce nu. Despre asta este în viață, despre bine, despre rău, important este le duci tu mai departe. Acesta este mesajul meu. Timpul trece, nu se mai întoarce. Trebuie să fii aici, în prezent și să îmbrățișezi oamenii, să fii atent la ei și să fim umani unii cu alții. Vocea asta caldă, pe care ar trebui să o folosim cu toții, ar trebui să fie mesajul tuturor.”

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Ce surpriză le-a pregătit colegelor sale

Deși Majda nu este o consumatoare de dulciuri, mâncând legume și fructe, ea îndrăgește gătitul. Vedeta și-a propus să le învețe pe colegele sale de la Vorbește lumea să gătească. În acest fel, Emily Burghelea și Cosmina Păsărin o să pregătească de toate, printre care sarmale și ardei umpluți:

“Mâncăm (n.r. în pause). Eu nu sunt o consumatoare de dulciuri neapărat. Mănânc legume, fructe, salate. Am slăbit cele 30 de kilograme și am avut de-a lungul timpului oscilații, așa că sunt atentă. Dar îmi place să gătesc și mă bucur că, uite, mai am ocazia din când în când să mai fac lucrul acesta alături de invitați. Să nu crezi că fetele vor sta degeaba. Ele au zis: “Noi nu gătim!”. Ba da. O să vezi că o să gătească și ele, până la final o să învețe să gătească, să facă sarmale, ardei umpluți, de toate.”

Nu ar refuza să mai joace în telenovele

Majda Aboulumosha și-a făcut debutul în showbiz-ul românesc prin telenovele, apărând în “Regina” pe când avea doar 19 ani. Aceasta nu refuză să se întoarcă la actorie, în cazul în care o să găsească un rol care o să i se potrivească:

“Niciodată să nu spui niciodată este motto-ul meu. Știi chestia asta de melancolie? O am nu foarte des, dar mi-e dor de tot ce am întâmpinat în viața asta. Fiecare etapă a venit cu un bonus și uite-mă aici după 15 ani, tot în fața telespectatorilor. Nu am dat coate să intru acolo sau să fac asta. Nu că nu m-am zbătut, m-am zbătut pentru că am învățat, este greșit să te culci pe o ureche. Dacă vreodată va trebui să joc și un rol mi s-ar potrivi, nu aș spune niciodată nu. La bază, îmi place actoria foarte mult.”

Cu cine a păstrat legătura din “Regina”

Frumoasa brunetă ne-a explicat că are o legătură strânsă cu persoanele care au jucat în “Regina”. Vedeta a legat frumoase prietenii pe platoul de filmare:

“Cu foarte mulți oameni. Cu doamna Carmen Tănase, cu Viziru, cu Diana, cu Raluca. Sunt foarte mulți oameni, mi-e teamă să nu scap pe cineva acum și să nu se supere pe mine, dar eu am o legătură strânsă cu colegii mei, care mi-au devenit prieteni.”

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *