Majda Aboulumosha a rămas cu un semn pe picior, de la Survivor. De ce refuză să îl acopere cu un tatuaj: „Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci” EXCLUSIV

Majda Aboulumosha pregătește un nou proiect. Ce spune despre Survivor
Majda Aboulumosha a rămas cu un semn pe picior, de la Survivor. De ce refuză să îl acopere cu un tatuaj: „Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci” EXCLUSIV

Majda Aboulumosha a fost extrem de ocupată în ultima perioadă. Imediat după participarea la Survivor România, pe când emisiunea era difuzată la Kanal D, vedeta a moderat show-ul „Femeia Alege”. Aceasta ne-a povestit, în exclusivitate pentru Ego.ro, ce făcea în momentele în care era topită de dorul familiei. De asemenea, bruneta a rămas cu un semn în urma aventurii din Republica Dominicană, pe care nu vrea să îl tatueze.

Majda Aboulumosha s-a comportat ca o profesionistă pe platoul de filmare

Fanii o vor vedea pe Majda Aboulumosha în curând într-un nou proiect, însă vedeta a preferat să fie discretă cu privire la mai multe detalii. Aceasta a prezentat „Femeia Alege” recent, astfel că a fost nevoită să muncească 7 zile din 7, vorbind cu familia, în mare parte, prin apeluri telefonice sau video. Totuși, bruneta nu a permis ca sentimentele să pună stăpânire pe ea, astfel că s-a comportat ca o profesionistă pe platoul de filmare, chiar dacă se topea de dorul apropiaților.

Cu ce „amintire” s-a ales din Republica Dominicană

Atunci când vine vorba despre participarea la Survivor România din trecut, Majda Aboulumosha s-a ales cu o „amintire” din Republica Dominicană. Cu toate acestea, bruneta nu vrea să își ascundă semnul căpătat. Mai exact, se pare că cicatricea reprezintă destul de multe pentru vedetă.

Ego.ro: Bună, Majda! Ce ne poți spune despre proiectele tale viitoare? Ce ne pregătești?

Majda Aboulumosha: Pregătesc un proiect pe TV, dar momentan nu am voie să spun nimic. O să mă vedeți curând.

Totuși, cum le duci pe toate atunci când vine vorba de partea profesională și viața personală?

Majda Aboulumosha: Așa sunt eu, o fire agitată. Am nevoie de oameni în jurul meu, nu pot să stau pe loc. Mai am momente, 2-3 ore lenevesc, stau și citesc o carte. În general, sunt foarte activă și le îmbin. Pe primul loc este familia mea, îmi fac timp, urmează să plecăm și în vacanță.

Bun, dar tu ai fost plecată chiar recent o perioadă mai lungă. Cum a fost?

Majda Aboulumosha: Prima oară a fost Survivor, unde am stat aproximativ 2 luni și jumătate, iar la scurt timp a trebuit să plec în Turcia și să prezint acolo proiectul „Femeia alege” pentru o perioadă de aproximativ 2 luni și jumătate. Acum, ne-am putut vedea (n.r. cu familia), dar am venit o singură zi în țară, de ziua mea. Am venit dimineața și a doua zi am plecat. În rest, am muncit de luni până duminică, a fost un proiect destul de greu. Aceasta este meseria pe care am ales-o și am noroc cu familia pentru că mă înțelege. Jacqueline, fetița mea, este super conectată cu mine și știe că îmi place să dăruiesc iubire în jurul meu. Acest proiect a fost despre iubire, așa că m-a înțeles cu totul.

Majda Aboulumosha
Majda Aboulumosha

Ce făcea când se topea de dorul fiicei sale

Dar nu ai avut momente în care ți-au dat lacrimile atunci când ai vorbit cu ea printr-un apel video?

Majda Aboulumosha: Ba da, normal. Este destul de greu. Eu fiind foarte conectată cu ea, întotdeauna am stat cu ea, mi-a fost destul de greu. Când muncești foarte mult și vii seara acasă și ești singur, se acumulează oboseala și ai nevoie de oamenii dragi lângă tine. Totuși, oamenii de pe platou nu au de ce să se încarce cu energia asta sau cu tristețe, ei au nevoie de un om de bază, puternic. Tot ce trăiam eu lăsam în apartamentul în care am locuit și mă duceam și îmi făceam treaba.

Despre experiența Survivor: ”Chiar și o bucățică de pâine te face cel mai fericit om din lume”

Ai menționat de Survivor. Te-ai mai duce?

Majda Aboulumosha: Anul trecut am zis că da, dar acum, ținând cont că a trecut timpul și am realizat câte probleme de sănătate au existat după Survivor și cât de greu mi-a fost, de fapt, pe insulă, nu știu dacă aș mai repeta experiența. Poate că da, pentru că sunt un om care se bucură de lucrurile mărunte în viață și apreciază absolut orice. Acolo ești deconectat cu totul și chiar și o bucățică de pâine te face cel mai fericit om din lume. Doar oamenii care au fost și au trăit pe propria piele își dau seama că este o altă realitate și să fii bun când foamea își spune cuvântul este mare lucru. Pe mine m-au învățat multe experiențele trăite acolo, așa că poate că da, aș repeta.

Majda Aboulumosha și fiica ei
Majda Aboulumosha și fiica ei

Ce spune despre semnul rămas pe picior de la Survivor România: ” Îi spun căluțul meu de mare”

Mai ai probleme de sănătate și acum?

Majda Aboulumosha: Nu, am rămas doar cu o cicatrice foarte mare pe picior. Îi spun căluțul meu de mare, așa are forma. S-a mai diminuat cumva, dar este destul de mare. Îmi aduc aminte perfect căzătura, dar și momentul în care m-am ridicat. Lucrurile acestea te învață să apreciezi orice și să mergi mai departe. Știam că sunt puternică, dar mi-am dat seama că sunt și mai puternică.

Dar nu te-ai gândit să o tatuezi?

Majda Aboulumosha: M-am gândit la un moment dat, dar semnul în sine este un tatuaj. Nu vreau să îl ascund. Reprezintă durerea pe care am avut-o atunci, puterea cu care m-am ridicat și este o amintire.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
9 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *