Ce zodie este Vladimir Putin. Trăsături ascunse ale liderului rus, dezvăluite de astre

Trăsăturile lui Vladimir Putin sunt explicate de astrologi care i-au analizat harta astrală. Iată ce cred ei despre cum planetele i-au influențat acțiunile liderului de la Kremlin.
Ce zodie este Vladimir Putin. Trăsături ascunse ale liderului rus, dezvăluite de astre

Astrograma liderului rus vorbește despre putere și nevoia de a controla totul. Ce zodie este Vladimir Putin și cum îl influențează astrele nu e greu de ghicit. Dar influența astrogramei asupra modului în care ia deciziile atrage atenția asupra sa.

Liderul de al Kremlin s-a născut pe 7 octombrie 1952, la ora 9:40 dimineața. Asta spune că s-a născut sub semnul Balanței cu ascendent în Scorpionul. Acest lucru îl face pe Putin foarte secretos și sigur pe el. Oamenii care trăiesc sub acest semn au o loialitate puternică, sunt diplomatici și foarte lipsiți de emoție, lucru care l-a favorizat în timpul activității sale de spion.

Putin acordă atenție trendului, este foarte elegant, dar sobru, acționează mai mult ținând cont de logică și nu de emoție. Totuși, îi lipsește imaginația și capacitatea de a găsi noi soluții la probleme. Aceste condiții pot fi întâlnite la oamenii lacomi care caută prestigiu, mai ales în chestiuni ce țin de autoritate. Circumstanțele vieții sale și greutatea semnului său zodiacal l-au făcut un individ obsedat de putere și control.

Ce zodie este Vladimir Putin

Semnul natal și ascendentul său îl fac pe Putin unul dintre cei mai puternici oameni de stat din lume. Dovedește o lipsa absolută de empatie sau sentimente atunci când vine vorba de a lua decizii. Una dintre deciziile lui a creat o stare de incertitudine și instabilitate în toată Europa. Intenția lui de a preveni interferența Statelor Unite în regiune a condus la decizia de a invada Ucraina.

Astrologii spun că expresia „Scopul scuză mijloacele” i se potrivește lui Vladimir Putin, notează heraldodemexico.com.mx. Dar deși este născut sub semnul Balanței, astrologii spun că asta nu e tot ce contează. Sunt cel puțin la fel de importante alte planete și unde se află acestea în astrograma lui.

Planetele, la fel de importante

Potrivit astrosens.ro, în cazul lui Vladimir Putin:

  • Luna, energia inconștientă, se afla în zodia Gemeni. Asta se traduce printr-o nevoie interioară de a se adapta, de a spune ceea ce crede că se așteaptă de la el să spună.
  • Mercur, planeta comunicării, este în Balanță, în conjuncție cu Neptun. Această conjuncție aduce puterea de a crede fără limite în ceva și atracție pentru misticism și secrete. Acest aspect însă poate deveni distructiv, dacă nu e orientat spre ceva pozitiv.
  • Venus în semnul Scorpionului aduce obsesia pentru spionaj, pentru jocuri de putere, control și manipulare. Aceștia oameni pot suferi de mania persecuției și pot deveni, astfel, răzbunători.
  • Marte, care este planeta acțiunii și a masculinității, se afla în Săgetător. Una dintre cele mai bune poziții pentru sportivi. Aceștia adoră depășirea limitelor.

Vladimir Putin conduce Rusia de 19 ani, cu o perioadă de patru ani în care a fost premier. Politicianul rus a studiat dreptul la Universitatea din Leningrad, a absolvit în 1975 și a fost agent KGB timp de 16 ani. Și totul a fost influențat de ce zodie este Vladimir Putin.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
8.2 13 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *