Cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin: „Va fi moarte naturală”

Unele publicații străine susțin că liderul rus ar suferi de o boală gravă. Numerologul Mihai Voropchievici a dezvăluit cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin.
Cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin: „Va fi moarte naturală”

Vladimir Putin ar putea suferi de o tulburare a creierului cauzată de demență, boala Parkinson sau „roid rage”, o formă de furie cauzată de tratamentul cu steroizi pentru cancer, susțin surse citate de Daily Mail.  Aceleași surse spun că există o explicație fiziologică pentru decizia președintelui rus de a invada Ucraina. Alte surse arată cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin.

Serviciile de informații împărtășesc un număr tot mai mare de rapoarte despre „comportamentul din ce în ce mai neobișnuit” al lui Putin, în vârstă de 69 de ani. De asemenea, s-au remarcat aparițiile în public ale acestuia, unde apare cu fața umflată și distanța absurdă pe care insistă să o păstreze față de vizitatorii Kremlinului.

„A existat o schimbare identificabilă în luarea deciziilor sale în ultimii cinci ani și ceva. Cei din jurul lui văd o schimbare semnificativă în convingerea și claritatea a ceea ce spune și în modul în care percepe lumea din jurul lui”, arată o sursă citată de publicația britanică.

Aceeași sursă citată spune că greșelile pe care le face sunt accentuate de faptul că nu e informat în legătură cu efectele acțiunilor lui.

Cum își va găsi sfârșitul Vladimir Putin

Mihai Voropchievici a dezvăluit la Antena 3 cum își va si sfârșitul Vladimir Putin. El a făcut analiza lui numerologică.

„Anul nașterii este sub influența cifrei 1. Ce înseamnă? Înseamnă lider, puternic, lider, individualist. S-a născut să fie lider”, spune el. Dar fiecare cifră vine cu altă influență.

„La un moment dat, trece pe cifra 3, care presupune disciplină și comunicare. Este un pic de aventură, dar cu limite secrete. Este și o perioadă de cunoaștere, de aprofundare. Cifra 6 este una benefică din codul lui. El trebuia să-și întemeieze o familie. Să cunoască pe cineva. Din aventura cunoașterii a ieșit un copil, pentru că avem o dublă de șase”, mai spune numerologul.

Analiza lui mai arată că pentru liderul rus, anul 2022 este sub inflența cifrei 4 „care înseamnă distrugere”.

„Dar 4 poate să fie o cifră cu dublu-efect, pentru că poate să distrugă, dar și să autodistrugă. El practic își urmărește țelurile”, mai arată el.

În legătură cu ziua nașterii lui, acesta mai spune că este aceeași cu cifra destinului.

„Fiind născut în ziua de 7, toate laturile negative ale lui 7 la el sunt activate și dacă le adunăm pe toate astea vom vedea că are tot 7 și cifra de destin. Asta înseamnă două datorii karmice pe tot ce înseamnă ajutorare, respect față de alte persoane. 7 este secretos, nu scoți nimic de la el. Știe să păstreze secrete.

Ca dovadă, fiecare a dat cu presupusul și el a acționat în secret. Dar 7 este introvertit, este foarte deștep și rezolvă la nivel intuitiv, comunicarea e mai puțină. Cu patru de 1 și trei de 2, el nu are decât acumulare. Acumulează informații, dar nu le transmite”.

Se alimentează din frica oamenilor

„Cu patru de 1, vibrația lui 1, în poziția de a avea patru în diagramă, se traduce cam așa: cine se teme de mine, înseamnă că mă respectă. Cu alte cuvinte, ei trebuie să se teamă, iar el, în momentul în care îi vede pe toți că se tem, el consideră că abia atunci e respectat. Este tipul de oligarh care trăiește și se alimentează din frica oamenilor. Are și niște calități extrasenzoriale”, a spus numerologul Mihai Voropchievici.

În diagrama lui Vladimir Putin apare cifra 4, despre care maestrul Voropchievici spune că este o cifră care se poate divide.

„El este unul, dar mai sunt încă trei care îl pot vinde în orice clipă. Trădarea îl poate opri pe Vladimir Putin, atât”, a explicat acesta.

Ce spune numerologia despre sfârșitul lui Putin

„Zero este cifra în care omul este pur și simplu căzut la pământ, nu mai poate să facă nimic. Și urmează. În 2023 intră pe incidența lui (n.r. – Vladimir Putin). Chiar dacă anul ăsta se dă mare zmeu, în 2023 este un final, pentru că deja și l-a pregătit singur în cifra morții, în cifra cuceririlor, a distrugerilor. El aici nu creează, el distruge efectiv.

Și distruge, pentru că 4 reprezintă și crucea cardinală. Dorința lui, să dea Dumnezeu să nu fie așa, pentru că acest 7 îl face foarte secretos. E dorința de expansiune, el vrea să aibă cuceriri și în est, vest, sud și nord.

Moare de moarte naturală. Dacă ultima cifră era un 5 sau 6 sau era 0 și mai continua cu o altă cifră ascendentă, automat era plecarea la ceruri. Poate să stea foarte bine într-o expectativă, dar el nu mai are niciun fel de drepturi, pentru că singur și le pierde și singur și le îngrădește”, a mai spus Mihai Voropchievici la Antena 3.

Urmăriți EGO.ro și pe
Gina Pistol și-a dorit ca buchetul de mireasă să fie unul foarte simplu
6.2 457 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
De ce să pui sare peste cărbuni când faci grătar, de fapt. Secretul de care...
A pus unt în cafea și a descoperit cel mai tare secret. Numai așa vei...
Suma corectă pentru trădare! Câți bani au primit copiii Andreei Esca pentru a semna cu...
„E mare, nu sunt obișnuită”! Anamaria Prodan, luată de poliție direct din dric: Ce s-a...
Câți BANI costă buchetul de mireasă al Ginei Pistol. Floarea SPECIALĂ pe care o are
Andreea Bălan și Jador au spus adevărul despre relația lor. „Trăiesc din plin…”
Gina Pistol și Smiley au spus „DA” în fața ofițerului de stare civilă! Primele imagini...
De ce a ales Smiley să doarmă la hotel în noaptea de dinaintea nunții. Gina...
MOMENT DE ȘOC LA CANNES: Cineasta Justine Triet l-a atacat pe Macron cu trofeul în...
Mireasa Gina Pistol, în 10 poze neretușate, de la nuntă: prețuri, detalii, verighete, buchet, machiaj,...
Cum să urmărești filmele Star Wars în ordine. Unde sunt disponibile online
Rețetă de fasole bătută. Secretele unui preparat de nerefuzat
5 zodii scapă de chin și de dezamăgiri. Racii vor putea să scape de dezamăgirile...
Situația financiară se îmbunătățește pentru 5 zodii! Scorpionii se vor implica în noi proiecte
Cum și-au făcut apariția socrii Ginei Pistol la nunta vedetei cu Smiley! Mama cântărețului, mai...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *