Ritualul ciudat pe care îl are Vladimir Putin în fiecare dimineață. Obsesia pe care a dus-o până la paranoia

Ritualul ciudat pe care îl are Vladimir Putin îl transformă într-o persoană dificilă, obsedată de propria siguranță.
Ritualul ciudat pe care îl are Vladimir Putin în fiecare dimineață. Obsesia pe care a dus-o până la paranoia

Ritualul ciudat pe care îl are Vladimir Putin dimineața îi determină pe cei din jur să aștepte cât este necesar, până când președintele rus îşi începe activitățile. În ceea ce privește programul lui, acesta nu se trezește niciodată până la ora 12:00.

Chiar și atunci, cei care au nevoie de Vladimir Putin trebuie să aștepte ca el să-și încheie ritualul, înainte de a-și începe activitățile zilnice. Ziua lui începe cu un mic dejun care constă în omletă cu ouă de prepeliță. Bineînțeles, tot ceea ce mănâncă este înainte atent testat. Conform apropiaţilor lui Vladimir Putin, acesta se teme foarte mult să nu fie otrăvit. Teama liderului rus în privinţa acestui aspect este uriaşă, dusă chiar către obsesie. Astfel, înainte de a servi orice mâncare, Vladimir Putin cere ca toate preparatele să fie testate de alte persoane. Chiar are un angajat special pentru a se sigura că mâncarea pe care o consumă nu este cumva otrăvită. După micul dejun, Vladimir Putin bea cafea.

Ritualul ciudat pe care îl are Vladimir Putin în fiecare zi

Putin petrece mult timp la piscină, timp în care înoată și își pune gândurile în ordine. Chiar dacă este așteptat, cei care au nevoie de el pot sta în sala de așteptare și până la patru ore. Acest lucru se întâmplă mai ales dacă înotul este urmat și de un antrenament.

Vladimir Putin a dorit să afișeze de-a lungul anilor o imagine atletică, masculină. De aceea, petrece ore bune la sală înainte să-și înceapă programul obișnuit. Președintele rus de obicei se apucă de treabă după-amiaza.

În primul rând, Putin se așază la birou pentru a citi notele informative. Acestea includ rapoarte despre informațiile interne și afaceri externe, precum și clipuri din presa rusă și mass-media internațională. Acesta nu folosește mijloace de tehnologie modernă, preferând „mape roșii cu documente de hârtie și telefoane fixe din perioada războiului sovietic” în locul computerelor.

Rutina de lucru a președintelui rus

Un alt motiv pentru care preferă acest mod de a lucra este din teama lui imensă în ceea ce priveşte scurgerile de informaţii. Totul se desfășoară pe hârtie în foldere roșii, cu excepția apelurilor telefonice efectuate exclusiv pe telefoane fixe.

În cele din urmă, Putin începe să lucreze cu echipa sa care îi aduce note de informare și ziare pe biroul său masiv din lemn, fără computere la vedere. Putin citește informații și rapoarte care includ detalii despre frontul intern sau afacerile internaționale. Președintele rus este o pasăre de noapte și de multe ori stă treaz destul de târziu la locul de muncă.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Cine sunt câștigătorii de la “Te cunosc de undeva!”, sezonul 20
6.8 49 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *