Cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Cătălin Botezatu spune că nu are concurență

Cătălin Botezatu, replică acidă pentru criticii săi
Cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Cătălin Botezatu spune că nu are concurență

Cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Cătălin Botezatu, unul dintre cei mai apreciați designeri români, nu s-a ferit niciodată să critice în mod public ținutele vedetelor atunci când a avut ocazia. Dar la fel de adevărat este și faptul că nu este deloc zgârcit cu complimentele atunci când apreciază pe deplin modul cum se îmbracă celebritățile de la noi. Iată cine este în opinia sa cea mai bine îmbrăcată vedetă.

Cea mai bine îmbrăcată vedetă din România. Cătălin Botezatu spune că nu are concurență

Cătălin Botezatu a analizat ținutele vedetelor din România și le-a numit pe cele care, în opinia sa, se îmbracă cel mai bine. Dacă până acum, pe locul 1 în clasamentul celor mai bine îmbrăcate femei din România era Mihaela Rădulescu, recent designerul și-a schimbat opțiunea.

În schimb, în privința bărbaților, Botezatu afirmă, mai în glumă mai în serios, că nu are rival la acest capitol.

„Părerea mea este că cea mai bine îmbrăcată femeie de la noi este Camelia Șucu, la această oră! La capitolul bărbați, pe primul loc e Cătălin Botezatu, evident! Glumesc, dar nu văd unul mai bine îmbrăcat ca mine pe aici!” , a declarat designerul, potrivit Click!

Camelia Șucu
Camelia Șucu

Cătălin Botezatu este de părere că româncele au început să aibă din ce în ce mai mult bun gust în materie vestimentară. Prin urmare, și divele noastre pun ce au mai de preț pe ele pe la evenimente. Multe însă greșesc atunci când își aleg ținutele, chiar dacă încearcă să se afișeze ostentativ cu diferite branduri de lux.

„Româncele se îmbracă din ce în ce mai bine! Și bărbații, pot să spun, au început să fie foarte atenți. Eu, cel puțin, în ultima vreme, îmbrac vedetele de la Hollywood, și mai puțin din România. Sacoul ăsta l-a îmbrăcat acum trei zile agentul 007 și e creat de mine!”, a mai spus Bote.

În ultima vreme, Cătălin Botezatu a fost în centrul unor scandaluri cu diverși alți designeri. Mai întâi a criticat-o pe Andreea Tincu pentru ținutele purtate de Carmen Iohannis, iar ulterior a ajuns la cuțite cu stilistul de la „Vorbește lumea”, Neculai Stanciu, care l-a acuzat că poartă niște „cârpe obosite” la evenimente.

„Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează!”

„Criticii ăia, care se cred ei adevărați, ar trebui să se uite ce se poartă, așa nu ar mai vorbi prostii pe la emisiuni sau în general! Eu mă îmbrac cum vreau, chiar dacă cineva la un post tv a zis altceva. Eu, unul, cred că-s mai bine îmbrăcat decât mulți dintre invitații de aici, de exemplu!

Eu nu sunt critic de modă?! Păi, eu cred că un designer e un bun critic de modă. Plus că am făcut parte dintr-un juriu, poate cel mai avizat juriu, cel de la «Bravo, ai stil!» Acum văd că vin alții care vor să se dea critici și vorbesc cu vorbele celor de la «Bravo, ai stil»!

Fiecare critică în felul lui. Pe mine, dacă mă critică cineva nu mă interesează! Îi las să mă critice!”, a mai declarat Botezatu, pentru Click!

Citește și: „Singura femeie care i-a văzut toate așternuturile lui Cătălin Botezatu. „Este o femeie extraordinară” VIDEO EXCLUSIV

7.5 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.