“Cea mai frumoasă fată din lume”: Fiica lui Ion Ţiriac a dat lovitura cu această apariție. Ipostaza care a înnebunit internetul

Fanii Ioanei au reacționat imediat

Fiica lui Ion Țiriac a atras toate privire cu o ținută spectaculoasă! Ioana Natalia Țiriac a apărut pe rețelele de socializare cu o rochie foarte mulată cu care și-a dat toți fanii peste cap. A primit o mulțime de aprecieri și comentarii cu complimente!

Imagine spectaculoasă cu Ioana Natalia Țiriac. Tânăra a făcut furori pe internet

Ioana Natalia Țiriac are 25 de ani și este stabilită în Statele Unite. A absolvit Facultatea de Economie din Miami şi a decis să îşi trăiască, în continuare, „visul american”. Locuieşte într-un apartament de două milioane de euro, primit de la tatăl ei.

Fiica lui Ion Țiriac este de o frumusețe ieșită din comun. Aceast a publicat recent o imagine pe rețelele de socializare cu care a reușit să atragă atenția internauților. De precizat este faptul că Ioana are un cont de Instagram cu aproape 30 000 de urmăritori. În fotografie apare cu o rochie lungă, albă, foarte mulată.

„Ești deosebit de frumoasă / Superbă! / Meghan Fox? / Fără comentarii!”, au reacționat fanii Ioanei Țiriac.

Zillele trecute, Sophie Ayad, marea iubire a lui Ion Țiriac, a ținut să o complimenteze pe Ioana: „Până la lună şi stele şi înapoi. Cea mai frumoasă fată din lume, pe dinăuntru şi pe dinafară”.

Ion Țiriac are și un băiat cu Sophie Ayad

Ion Țiriac are alături de Sphie Ayad doi copii: pe Ioana și pe Karim. Cei doi s-au cunoscut la Munchen, în 1994, atunci când miliardarul avea mai multe afaceri în Germania. Au avut o relație timp de nouă ani și au rămas prieteni. Femeia este cu 28 de ani mai tânără decât Ion Țiriac.

Vezi și – Cine sunt românii care se află în topul celor mai bogați oameni de pe planetă. La cât a ajuns, în 2023, averea lui Ion Țiriac

Ce spune Sophie Ayad despre Ion Țiriac

Jurnalista de origine egipteană spunea, la un moment dat, că îi datorează multe lucruri lui Ion Țiriac. De asemenea, mărturisește că îi este recunoscătoare pentru felul în care i-a influențat viața.

„Le datorez totul mai întâi tatălui meu și apoi lui Ion. Sunt cele mai influente două persoane din viața mea. Sunt pentru totdeauna recunoscătoare. Ion este una dintre cele mai strălucitoare minți pe care le-am putea întâlni și îi sunt datoare pe atât de multe planuri. Nu știu dacă Ion a învățat ceva de la mine, dar sper că i-am adus oarecare fericire (…) Îl iubesc pe Ion, nu este doar un tată grozav, ci și un prieten adevărat”, spunea Sophie Ayad, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *