Cea mai importantă femeie din viața lui Fuego. Au o relație specială: “O bucură lucurile mici, daruri de suflet”

Mărturisirile emoționante ale artistului

Fuego, pe numele său real Paul Surugiu, este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi. Cu o carieră de peste trei decenii în spate, cântărețul a reușit să bucure de-a lungul timpului inimile fanilor cu vocea și melodiile sale. La fiecare concert pe care îl susține, artistul reușește să umple sălile de spectacol până la refuz, iar adesea fanii îl răsplătesc cu buchete impresionante de flori pentru prestațiile sale.

Cu toate acestea, în ceea ce privește viața personală, cântărețul a fost întotdeauna o persoană discretă. Acum s-a aflat însă care este cea mai importantă femeie din viața sa. Iată ce mărturisire a făcut artistul.

Cea mai importantă femeie din viața lui Fuego

Fuego se numără printre artiștii cu un succes uriaș la public, fiind considerat de mulți un cântăreț „de suflet”. Din repertoriul său nu lipsesc melodiile dedicate mamei, pe care o consideră cea mai importantă persoană din viața lui.

Potrivit artistului, mama sa este cea căreia îi datorează succesul. Femeiea a făcut sacrificii uriașe pentru ca fiul ei să își vadă visul împlinit.

„Legătura mea cu mama este una specială. Chiar dacă nu ne vorbim zilnic, ne simțim și reușim să ne susținem moral unul pe altul, chiar și acum, după atâția ani. Mama a făcut sacrificii majore ca visul meu să se realizeze, ca să studiez, ca să ajung artist.”, a povestit Fuego pentru Unica.ro.

Citește și: „Motivul pentru care Fuego nu s-a căsătorit până la 46 de ani. Dezvăluiri neașteptate

Fuego împreună cu mama lui
Fuego împreună cu mama lui

„Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți”

Drept răsplată pentru sacrifiicle sale, Fuego se asigură că mama lui nu duce acum nicio grijă. A determinat-o în urmă cu mai mulți ani să iasă la pensie promițându-i că va avea el grijă să nu îi lipsească nimic.

Artistul și-a dus părinții să viziteze cele mai frumoase locuri din lume și a vrut ca mama și tatăl lui să fie mândri de copilul lor.

„Sigur că după ce am reușit să ajung unde ne-am propus, după ce am avut succes, am încercat să le fac o mulțime de bucurii alor mei. În primul rând, am încercat să fac în așa fel, acum mulți ani, ca mama să iasă la pensie și să nu mai lucreze, asigurându-i eu un venit lunar, ca să nu mai aibă nici o grijă. Mai apoi, i-am dus să viziteze o mulțime de locuri din lume, în vacanțe de poveste. Am încercat să-mi fac părinții mândri și fericiți, că uite, copilul lor a reușit să le facă astfel de împliniri! Apoi azi, mama mea nu are dorințe majore. O bucură lucrurile mici, daruri de suflet, dulciuri și desigur, cel mai important, prezența mea!”

Citește și: „Ego Life, ediția a 38-a. Dana Săvuică și Fuego vorbesc despre valori, muncă și sacrificiile din spatele meseriei de artist: “Nu văd viața mea fără scenă” VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți EGO.ro și pe
Horoscop săptămâna 20-26 martie 2023
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *