Cea mai mare fobie a Alinei Vîlcu, arhitectul de la „Visuri la cheie”: „Mi-e frică de moarte”. Prin ce metodă reușește să se liniștească EXCLUSIV

Alina Vîlcu practică meditațiile profunde. Ne-a făcut dezvăluiri surprinzătoare despre fobiile ei.
Cea mai mare fobie a Alinei Vîlcu, arhitectul de la „Visuri la cheie”: „Mi-e frică de moarte”. Prin ce metodă reușește să se liniștească EXCLUSIV

Statisticile spun că 3 din 4 persoane se tem să vorbească în public, însă se pare că, pe primul loc, în privința fobiilor, se află frica exagerată de moarte. De această temere suferă și Alina Vîlcu. Arhitectul de la „Visuri la cheie” (PRO TV) ne-a dezvăluit, în exclusivitate pentru EGO.ro, metoda prin care reușește să se liniștească.

”Mi-e frică de moarte, cu rare excepții, când practic o meditație mai profundă”

Alina Vîlcu, cunoscutul arhitect de la „Visuri la cheie” (PRO TV), recunoaște că se teme teribil de moarte, frică pe care însă a reușit în ultima vreme să o țină sub control, cu ajutorul meditațiilor.

„Mi-e frică de moarte, cu rare excepții, când practic o meditație mai profundă și când am înțelegerea clară că o parte a noastră, poate cea mai importantă, este nemuritoare și transmutabilă în altceva. Mi-e frică și de bătrânețe, de neputință, de faptul că nu mai ești relevant pentru cei din jur”, a povestit Alina pentru EGO.ro.

Până la bătrânețe și mai ales până la neputință, mai are însă de așteptat. La cei 48 de ani, vârstă pe care o va împlini anul acesta, Alina Vîlcu aduce mai mult cu o tânără de 25, maximum 30 de ani. Singurul lucru care îi trădează vârsta este fiul ei adolescent, Tudor, care are 16 ani.

Cum ține timpul în loc: practică yoga și se culcă la ora 22.00

Alina mai susține că secretul siluetei sale de invidiat nu este o genă bună, ci constă în foarte multă muncă și sacrificii.

„Să spunem că am îmbătrânit grațios (râde). Câteodată mă simt de 30 de ani, câteodată de …90. Asta cu vârsta chiar e relativ, jur. Secretul constă în mai multe aspecte: bucurie de viață, somn de la 10 seara, plimbări dimineața, alcool și dulciuri puține, suplimente, meditație zilnică, masaj săptămânal, yoga, proceduri pentru față, precum dermapen, mezoterapie, sport cu măsură. Mai nou, am încercat și un program de face yoga și ca să zic…bun”, ne-a mai spus arhitecta.

Are o relație specială cu fiul ei, în vârstă de 16 ani

Alina nu se simte tânără doar la chip, ci și sufletește, acesta fiind și motivul pentru care fiul ei continuă să-și petreacă majoritatea timpului alături de ea. Tudor nu s-a transformat în acel adolescent care fuge de părinți și care vrea să iasă doar cu gașca de prieteni. Dimpotrivă, consideră că mama lui este cea mai „cool” prietenă.

„El este deja un adolescent, are aproape 16 ani, dar ne unesc activitățile și sunt atât de fericită când alege să vină cu noi, chiar dacă nu vin și prietenii lui. Suntem o familie atipică din punctul ăsta de vedere. Nu prea avem prieteni care să împărtășească aceleași experiențe, dar pentru noi e un lucru mișto, e identitatea noastră.

Mergem la schi împreună, anul trecut a fost prima experiență pe barcă- am făcut un kite safari în Grecia cu un catamaran și a fost vis ( kite în locuri în care nu ajungi decât cu barca), mergem la diving toți 3, căci Tudor este pasionat de diving și de Paște vom pleca în al doilea kite cruise- în Egipt, noi 3”, ne-a mai povestit amuzată Alina Vîlcu.

 „Nu știu dacă voi fi o soacră rea sau bună”

Din păcate, știe că, la un moment dat, fiul ei va cunoaște o fată care îi va lua locul. Însă, până atunci, se bucură de compania lui și încearcă să aibă împreună cât mai multe activități. Fiind pasionat de fotografie, Alina își duce băiatul în locuri cu priveliște superbă, pentru a-l ajuta să-și exerseze talentul.

„Nu sunt muza lui, nu cred că am fost vreodată. Pozele mi le face la insistențele mele. Tudor e pasionat de fotografie din natură: munte, mare, cer”, a mai declarat arhitecta pentru EGO.ro, conștientă fiind că, în curând, peisajele vor fi înlocuite cu portretele celei care îi va cuceri inima.

„Nu știu dacă voi fi o soacră rea sau bună. Eu zic că voi fi simpatică (râde). Oricum mă voi chinui să fiu cât se poate de non-judgemental și tolerantă”.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *