Cea mai populară zodie din lume. Cum se explică de fapt

Cea mai populară zodie din lume. Cum se explică de fapt

Cea mai populară zodie din lume. Zodiacul european are 12 semne zodiacale, fiecare cu caracteristicile sale distincte. Două dintre ele însă sunt „campioanele” zodiacului din punct de vedere al numărului nativilor care s-au născut sub aceste semne solare. Iată care sunt acestea.

Care este cea mai populară zodie

Potrivit statisticilor, cele mai des întâlnite semne zodiacale sunt Scorpion și Fecioară. Se știe faptul că în emisfera nordică, cele mai multe nașteri au loc de la sfârșitul verii până la mijlocul toamnei, când Soarele se află în Fecioară și Balanță, potrivit Libertatea.ro.

În funcție de poderea nativilor din fiecare zodie avem următorul clasament:

1. Scorpion (23 octombrie – 21 noiembrie)

Sub acest semn sunt născuți cei mai mulți oameni, reprezentând un procent de 9,6% din populația lumii. Scorpionii sunt persoane misterioase, dar pline de determinare și entuziasm. Alături de acești nativi, cu siguranță viața devine mult mai interesană.

2. Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Cu o proporție de 9,4% din populația lumii, Feciaroare se situează pe locul al doilea în clasamentul celor mai populare zodii. Acești nativi sunt foarte muncitori și perfecționiști, fiind recunoscuți pentru inteligența lor.

3. Gemeni (21 mai – 20 iunie)

Netivii Gemeni reprezintă 9,3% din totalul oamenilor. Chiar dacă pot fi destul de capricioși, cu siguranță știu să își facă imediat simțită prezența. Sunt foarte sociabili, glumeți și recunoscuți ca fiind printre cei mai inteligenți nativi. Personalitatea lor veselă și gândurile inovatoare îi fac să fie o adevărată plăcere pentru cei din jurul lor.

4. Pești (19 februarie – 20 martie)

Peștii reprezintă aproximativ 9,1% din populația lumii. Sunt firi iubitoare de distracție, dar și visătoare în același timp. Prin felul lor de a fi reușesc să atragă lumea.

5. Balanță (23 septembrie – 22 octombrie)

Balanțele reprezintă 8,8% din populație și se numără printre cele mai plăcute personaje din zodiac, mereu echilibrate, atente cu cei din jur, concesive și dornice să facă lucrurile să meargă.

6. Rac (21 iunie – 22 iulie)

Nativii Rac reprezintă 8,5% din populație. Racii sunt persoane sensibile, oneste și sincere. De aceea, de regulă, poți avea toată încrederea în ei.

Clasamentul celor mai puțin comune zodii

În ceea ce privește semnele zodiacale cele mai rar întâlnite, avem următorul clasament:

1. Vărsător (20 ianuarie – 18 februarie)

Cel mai puțin comun semn solar este Vărsătorul. Acesta reprezintă 6,3% din popuulația lumii. Scopul acestor nativi este să obțină cât mai multe de la viață, de aceea, deși iubesc viața, nu prea le plac angajamentele.

2. Leu (23 iulie – 22 august)

Cu 7,1% din numărul total de oameni, zodia Leu este a doua cea mai rar întâlnită zodie. Le place să fie în centrul atenției și sunt adesea atracția întregii încăperi.

3. Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Cei din zodia Săgetător reprezintă doar 7,3% din populație. Sunt firi aventuriere cărora le place să călătorească. Acest semn poate fi unul dintre cele mai leneșe zodii, deoarece nu le place să lucreze în cadrul uui program.

4. Berbec (21 martie – 19 aprilie)

Berbecii reprezintă 8,1% din populație. Au tendința de a avea multă energie și o dorință foarte puternică de a obține ceea ce vor de la viață cu determinare și provocare.

5. Capricorn (22 decembrie – 19 ianuarie)

Cu o pondere de 8,2% din populație, Capricornii sunt extrem de inteligenți și, prin urmare, nu le place să piardă timpul cu evenimente inutile. Sunt foarte logici și practici, ceea ce îi face să fie buni în chestiuni legate de afaceri, dar nu foarte progresiști în relațiile personale și de familie.

6. Taur (20 aprilie – 20 mai)

Acest semn zodiacal reprezintă 8,3% din populație. Taurii sunt persoane extrem de încăpățânate, dar cu o preocupare reală pentru cei apropiați.

Citește și: „Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Zodiile de Apă și cele de Pământ vor avea motiv de bucurie. Ce schimbări se produc în viața lor VIDEO EXCLUSIV

Urmăriți EGO.ro și pe
Am aflat ce face Vlad ca să evite certurile!
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.