Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Zodiile de Apă și cele de Pământ vor avea motiv de bucurie. Ce schimbări se produc în viața lor VIDEO EXCLUSIV

Află de mai jos ce au pregătit astrele pentru această săptămână
Horoscop săptămâna 23 - 29 ianuarie 2023. Zodiile de Apă și cele de Pământ vor avea motiv de bucurie. Ce schimbări se produc în viața lor VIDEO EXCLUSIV

Săptămâna 23 – 29 ianuarie vine la pachet cu aspecte astrologice plăcute. Este vorba de două contexte care ne încântă, și primul dintre acestea se formează chiar pe data de 25 ianuarie. Este vorba de un sextil, aspect benefic, care se formează între Soarele din Vărsător și Jupiter, planeta abundenței, din Berbec. Astfel, ne bucurăm de energie, ambiție, curaj, încredere în forțele proprii și oportunități de afirmare. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanță, Vărsător) și zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător) vor fi cele mai avantajate.

Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Principalele previziuni astrale

Și zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Pești) și cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) vor avea motiv de bucurie grație intrării lui Venus, planeta iubirii și a banilor) în zodia Pești. Acest context ne aduce creativitate, imaginație, sensibilitate și romantism. Suntem mai visători, mai dornici de iubire, însă există riscul de a idealiza partenerul sau un posibil partener. De asemenea, avem tendința de a intra în relații ascunse sau de a le ține departe de ochii lumii sau de a intra în relații toxice, cu persoane indisponibile emoțional.

Descoperiți mai multe informații în materialul video, cu recomandarea de a urmări atât previziunile pentru zodia de naștere, cât și pentru zodia de ascendent.

Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Nativii Berbec sunt sfătuiți să evite relațiile secrete

Berbec/Ascendent Berbec

Săptămâna aceasta vrei să ieși în față, să te lansezi în noi proiecte și ai toate șansele să câștigi în popularitate. Venus, planeta care îți guvernează relațiile, se mută în Pești, aspect care te poate ajuta să depășești niște dezamăgiri sentimentale. Ar trebui să ai grijă și să eviți relațiile secrete sau cu persoane indisponibile emoțional. În cuplu vei prefera să-ți trăiești iubirea departe de ochii lumii.

Taur/Ascendent Taur

Dacă te-ai confruntat cu unele probleme de sănătate, acum ai șansa să găsești remediile necesare pentru a te vindeca. Pe de altă parte, Venus, guvernatoarea ta, îți activează sectorul vieții sociale și te sprijină să începi noi proiecte, să-ți faci planuri pe termen lung și să-ți consolidezi relațiile de prietenie.

Gemeni/Ascendent Gemeni

Este o perioadă bună să obții niște acte, aprobări, avize pentru a implementa un nou proiect. în plus, poți întâlni persoanele de care ai nevoie pentru a te ajuta în demersurile tale. Venus intră în sectorul carierei tale și îți aduce oportunități de a ieși în evidenta și șanse de afirmare. Se pot deschide noi uși către noi direcții profesionale. Cei care sunt singuri ar putea fi atrași de persoane cu funcție sau din autoritatea statului.

Rac/Ascendent Rac

Săptămâna aceasta poate veni cu unele oportunități de afirmare în plan profesional și nu este exclus ca unii nativi să se implice într-un proiect independent. În plan sentimental, datorită intrării lui Venus în Pești, s-ar putea să ai partea de evenimente care să-ți schimbe niște percepții, credințe și viziuni. Cei singuri pot fi atrași de persoane de altă naționalitate sau pe care le-au cunoscut într-o călătorie.

Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Nativii Leu își pot extinde colaborările

Leu/ Ascendent Leu

Este o perioadă bună să studiezi ceva nou, să te înscrii la un curs, să călătorești, dar și să faci progrese în relația cu partenerul de viață sau în relațiile profesionale. Cu Venus în Pești îți poți extinde niște colaborări și poți avea parte de rezolvări financiare. Ai grijă la relațiile ascunse, la infidelitate și trădare.

Fecioară/Ascendent Fecioară

În perioada următoare te vei mobiliza exemplar și vei avea un randament crescut la locul de muncă. Cu toate astea, ai grijă să nu te suprasoliciți și să ajungi să pierzi energie. Venus va tranzita sectorul relațiilor tale și îți va aduce ocazia să-ți îmbunătățești relația cu partenerul de viață. Cei singuri pot cunoaște noi persoane de care să se simtă atrași. Din punct de vedere profesional te poți aștepta la noi contracte și colaborări.

Balanță/Ascendent Balanță

Venus, guvernatoarea ta, va tranzita în perioada următoare sectorul profesional și al sănătății. Acest aspect aduce armonie la locul de muncă, creativitate, o bună înțelegere cu colegii și vei observa că vei lucra cu mai multă plăcere. Pe de altă parte, nu este exclus, dacă ești singur, să fii atras de un coleg sau de o persoană pe care ai cunoscut o prin intermediul activităților profesionale. Starea de sănătate va începe să se îmbunătățească.

Scorpion/Ascendent Scorpion

Săptămâna aceasta te bucuri de eficiență la locul de muncă dar și desfășurare a activităților gospodărești. Ai parte de susținerea familiei dacă vrei să faci schimbări profesionale. Pe de altă parte, Venus, planeta care îți guvernează relațiile, a intrat sectorul iubirii tale așa că dacă ești singur cresc considerabil șansele de a întâlni pe cineva. O relație aflate la început va evolua destul de bine în perioada următoare.

Horoscop săptămâna 23 – 29 ianuarie 2023. Nativii Săgetător se bucură de o bună comunicare cu cei din jur

Săgetător/Ascendent Săgetător

Te bucuri de o bună comunicare cu cei din jur, în special cu persoana iubită sau cu copiii. Contextul acestei perioade te ajută să faci progrese într-o relație nou începută. Pe de altă parte și relațiile cu familia se îmbunătățesc și te bucuri de armonie în cămin. Unii nativi se pot ocupa de activități cu gospodărești, pot face o renovare sau reamenajare în locuință.

Capricorn/Ascendent Capricorn

După o perioadă destul de dificilă în plan financiar, iată că săptămâna asta se întrevăd aspecte bune pentru nativii care vor să investească niște bani în locuință sau poate vând/cumpără o casă. În plus, ai susținere în negocieri și abilitățile tale de comunicare sunt mult potențate. Cum Venus este guvernatoarea iubirii tale, îți exprimi mai ușor sentimentele și ești mai dispus să lămurești chestiuni amoroase.

Vărsător/Ascendent Vărsător

Este o perioadă în care ai mai mult curaj să spui lucrurilor pe nume, ai idei revoluționare și poți să iei decizii neașteptate, convingi ușor pe cei din jur și poți face negocieri bune. Venus va intra în sectorul tău financiar și îți va aduce oportunități de creștere a veniturilor. S-ar putea să valorifici niște economii sau sa faci investiții avantajoase.

Pești/Ascendent Pești

Ai șanse să-ți crești veniturile în perioada următoare sau, cel puțin, să scapi de niște temeri financiare. Cu Venus în zodia ta te bucuri de atracție, de un farmec și un magnetism aparte și te vei preocupa mai mult de felul în care arăți. Unii nativi pot face schimbări de look. Totuși, ai grijă să nu-ți idealizezi partenerul, să nu visezi prea mult sau, dacă ești singur, să nu intri în relații toxice.

Horoscopul săptămânal este realizat de astrologul Mădălina Manole și oferă previziuni complete pentru fiecare zodie bazate pe contextul astrologic al momentului.

Facebook/ Instagram: madalina.manole.astrolog

Vă anunțăm că acest conținut este proprietatea exclusivă EGO.RO, iar preluarea lui în limita a 300 de cuvinte se poate face doar citând sursa cu link activ! Nerespectarea acestei reguli poate atrage după sine penalități de natură penală sau civilă!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce a început să facă Doina Popescu?
9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.