Cea mai şireată femeie din zodiac. Fereşte-te de ea pentru că este foarte periculoasă

Află care este cea mai șireată femeie din horoscop, în care nu poți avea încredere.
Cea mai şireată femeie din zodiac. Fereşte-te de ea pentru că este foarte periculoasă

Cea mai șireată femeie din zodiac nu este demnă de încredere când vine vorba de secrete și susținere. Dacă vrei să te bazezi pe o persoană care își va respecta mereu cuvântul, este bine să ții cont și de astrologie. Onestitatea este o calitate care poate să lipsească la anumite zodii, de aceea este bine să știi cine poate să-ți fie un bun confident și cine nu. Iată zodiile în care este bine să ai puțină încredere și află care este cea mai șireată femeie din zodiac.

Cea mai şireată femeie din zodiac

Balanță

În mod ironic, Balanța este semnul echilibrului și al corectitudinii, dar asta nu echivalează neapărat cu încrederea. Dimpotrivă, femeia născută în acest semn zodiacal este nehotărâtă și întotdeauna tinde să despice firul în patru când are de luat decizii. Nu poți avea încredere totală în ea, deoarece nu este sigură pe deciziile luate. Are nevoie de garanții și validare în orice situație.

Întotdeauna va cere opiniile altor oameni și tinde să pună acele opinii, uneori, înaintea partenerului. Acest lucru îi pune deseori la îndoială intențiile curate și cuvântul dat. Deci nu este în mod fundamental necinstită, dar nici nu răspunde mereu cu onestitate. Din nesiguranță, Balanța nu are o relație foarte strânsă cu adevărul. De aceea, nu este chiar cea mai bună confidentă și ar trebui să păstrezi secretele departe de ea.

Gemeni

Femeia din zodia Gemeni are reputația de a fi cea mai șireată femeie din zodiac. Fereşte-te de ea pentru că este foarte periculoasă, deoarece este duală și se joacă constant cu adevărul. Dualitatea este simbolul caracteristic al zodiei Gemeni, iar femeile guvernate de acest semn sunt cel mai puțin demne de încredere din tot zodiacul. Își văd mereu propriul interes, chiar dacă dau impresia că te ascultă și vor să te ajute.

Din acest motiv, Gemenii sunt adesea persoane „cu două fețe”. Deși acest semn poate fi duplicitar, nu este întotdeauna intenția lor să păcălească. Mai degrabă, dragostea și nevoia lor de schimbare sunt cele care le fac să fie mai puțin de încredere.

De exemplu, nativele pun mai presus interesul propriu și uită deseori ce au promis. Dacă ai planificat o seară în oraș, cu câteva ore înainte de întâlnire este posibil să renunțe dacă apare ceva mai interesant în program. Este de înțeles că acest comportament nu poate fi apreciat, dar femeia Gemeni nu vede lucrurile așa. Consideră că nu a făcut nimic rău. Pentru orice eventualitate, ferește-te de trucurile pe care le folosește în conversație pentru a-ți câștiga încrederea.

Află și care este cea mai rea femeie din zodiac, deseori considerată chiar scorpia horoscopului.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Câte diplome are Ramona Olaru, de fapt
8.6 15 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *