Cel mai ieftin și eficient truc pentru a curăța frigiderul. Este secretul gospodinelor iscusite, ce folosesc, de fapt

Oțetul face adevărate minuni pentru frigiderul tău
Cel mai ieftin și eficient truc pentru a curăța frigiderul. Este secretul gospodinelor iscusite, ce folosesc, de fapt

Frigiderul este unul dintre cele mai importante electrocasnice pe care le avem, mai ales că avem nevoie de un spațiu potrivit pentru a ne ține mâncarea. Acesta trebuie să fie mereu curat și igienizat, astfel și alimentele consumate vor fi mai bune pentru sănătatea noastră.

Metoda simplă pentru un frigider ca nou

Un frigider curat garantează o păstrare mai eficientă a mâncărurilor. Eliminarea bacteriilor existente foarte des în frigiderele noastre este esențială pentru buna funcționare a acestuia. O metodă eficientă care cu siguranță le va surprinde pe gospodine este și una dintre cele mai folosite în procesele de curățenie, și anume oțetul.

Oțetul nu este bun doar pentru asezonarea salatelor sau pentru reducelea nivelului de glucoză din sânge, pierderea în greutate sau îmbunătățirea sănătății pielii. El are și proprietăți antibacteriene și poate fi folosit foarte ușor și în gospodării, la curățenie.

Pentru a curăța frigiderul cu oțet ai nevoie doar de o găleată, apă calduță, o cârpă și, evident, oțet. Golește rafturile și scoate-le, alături de sertare. Amestecă ingredientele în părți egale și trece cu cârpa peste toate zonele interioare din frigider, inclusiv pe la colțuri. Curăță, de asemenea, și rafturile și sertarele.

Pe lângă faptul că dezinfectează, oțetul este și un foarte bun degresant și dezodorizant. Este un produs natural și ecologic, astfel că nu trebuie să își faci griji de reziduurile chimice pe care alte soluții de curățare le pot lăsa în urma lor. După ce ai curățat frigiderul astfel, îți poți depozita mâncarea în siguranță, într-un spațiu complet igienizat.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
7.8 18 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *