Cel mai important lucru pe care l-a învățat Crina Matei după ce a devenit mamă: „Istoria a demonstrat că oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung” VIDEO EXCLUSIV

De când a strâns-o în brațe pe fiica ei, totul a căpătat un alt sens

Actrița Crina Matei părea până de curând că se simte împlinită din toate punctele de vedere și că nu-i lipsește nimic pentru a fi pe deplin fericită. Asta până în momentul în care a decis să-și mărească familia și să-și îndeplinească visul de a deveni mamă. De când a strâns-o în brațe pe fiica ei, totul a căpătat un alt sens. Crina Matei a povestit în exclusivitate pentru EGO.ro că se pregătește să petreacă Sărbătorilor într-un mod diferit față de cum a făcut-o până acum.

Crina Matei a devenit mamă la 50 de ani, vârstă poate nu foarte adecvată pentru unii, dar perfectă pentru actriță. Chiar dacă nu este mama bilogică a micuței, acest lucru nu înseamnă că se schimbă cu ceva statutul situației. Totuși, faptul că nu a dus ea sarcina are și lucruri pozitive, și anume că nu și-a schimbat deloc silueta, așa cum se întâmplă cu multe mămici atunci când rămân însărcinate, lucru care îi permite să urce pe podium în calitate de fotomodel.

„În această seară este o Gală dedicată fabulosului Valentino și inspirată din povestea pe care el a desfășurat-o de-a lungul timpului. Raluca Soare s-a oprit asupra unei inspirații florale, acest kimono tunică și cu lalelele adiacente au fost cuprinse într-un outfit pe care mi l-a încredințat. Mi-a propus și am zis că accept pentru că fiecare designer are în această seară și câte o, hai să-i spunem, figură publică. Aș evita cuvântul vedetă, aș evita în general cuvintele mult mai pompoase. Cu acest spectacol încercăm să aducem un plus de bucurie, să le amintim celor care ne privesc că vin Sărbătorile, că este foarte important că am trecut perioada aceea în care nu aveam voie să ne vedem unii cu ceilalți, oamenii se adună din nou în sălile de spectacol și se bucură să se îmbrățișeze”, a povestit Crina Matei despre prezența ei la o defilare de modă, completând că nu are foarte mari emoții, mai ales că este obișnuită să se prezinte în fața publicului.

„Un soi de emoție există de fiecare dată, poate diferite de la un spectacol la altul, de la un gen manifestare la alta. De ce? Pentru că orice întâlnire cu oamenii înseamnă energie. Există acea emoție care poate să fie o bucurie, poate să fie ceva stânjenitor. Toată această sumă tu trebuie întotdeauna să o conștientizezi, trebuie să o iei, să-ți iei din ea ceea ce ție îți este favorabil și ce îți trebuie până la urmă, că și din ceva negativ poți să faci ceva pe care să-l întorci celui care a emis-o către tine și să o transformi în ceva fantastic. Tocmai de aceea îndemn pe toată lumea să nu rămână în casă și să nu stea atunci când simt că sunt apăsați de toate gândurile alea negative”.

„Istoria a demonstrat că oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung”

Maternitatea a schimbat-o destul de mult pe actriță, cel puțin din punct de vedere psihologic. Mult mai echilibrată emoțional și cu o gândire pozitivă, Crina Matei și-a pus o barieră și nu vede decât lucrurile frumoase din jurul.

„Istoria a demonstrat că oamenii răi nu au făcut carieră pe termen lung. Istoria, undeva, i-a pus la colț. Sigur că, pe termen scurt putem să zicem că ce multe realizări are omul acela că a călcat pe cadavre, că a înșelat pe cutare, că a înșelat niște așteptări, nu a fost un prieten suficient de loial, dar să știi că natura întotdeauna echilibrează lucrurile. Dacă te gândești la lucrul ăsta, dacă oricărei provocări și stări negative tu îți vei aminti și îți vei spune că vrei să fii un om bun, chiar dacă toată lumea îți va spune că nu ai cu cine, sau să nu fii naiv. Mai am undeva un sac de energie bună și le acord înțelegere, e foarte greu, e cumplit de greu, mai ales dacă ești jignit, mai ales dacă vezi că de multe ori ești luat de fraier. Până la urmă este ce alegi să fii: o femeie actrită de viață și de lume, și de întâmplări nefericite. Chiar vorbeam de curând cu un fost coleg de facultate de faptul că viața, de multe ori, te ia și dă cu tine de pământ, te dă capul de toți pereții, arătându-ți de multe ori că a fi un om bun nu e tocmai bine, însă pe termen lung tot tu ai de câștigat”, a mai povestit Crina Matei pentru EGO.ro completând că o dată cu trecerea timpului a învățat să nu se mai uite în curtea vecinului.

„În momentul în care zici că eu sunt cel mai împlinit om, am tot ceea ce îmi trebuie, te poate duce undeva la o stare de confort și de relaxare și atunci nu mai faci nimic. Întotdeauna trebuie să-ți creezi noi și noi proiecții și drumuri pe care tu însăți să le faci. Până la urmă uitatul în grădina vecinului este o pierdere de timp. A-l bârfi, a fi într-o frustrare că altul a făcut și tu nu ai reușit, nu este decât o pierderea de timp. Trecerea anilor este uluitoare. Se topește timpul, se topesc zilele, totul e o alergătură, o nebunie. Hai să ne oprim și să ne bucurăm, de o întâlnire, de o cină, de o floare, de o muzică splendidă și de o seară frumoasă”.

Crina Matei, primele Sărbători alături de fiica ei
Crina Matei, primele Sărbători alături de fiica ei

„Nu poți să spui că nu te interesează”

Asta nu înseamnă că nu este afectată de oamenii negativi din jurul ei. În momentul în care a anunțat că a adoptat o fetiță, Crina Matei nu a primit doar mesaje de felicitare, ci și unele prin care a primit critici, însă a învățat să nu le dea credare.

„Nu poți să spui că nu te interesează. Stai de vorbă cu fiecare și dacă poți să-i schimbi ceva e bine. Până la urmă el vine cu ce vine, trebuie să fim buni contabili și balanța trebuie să fie întotdeauna în favoarea „luminii”. Să avem îngăduință și pentru cei care poate după ce au fost dați de multe ori cu capul de toți pereții vieții au ieșit de acolo un pic rușinați, șifonați, ciobiți în bunele intenții”, ne-a mai spus actrița.

Cum gura lumii nu poate fi astupată niciodată, Crina Matei a decis doar să se bucure de lucrurile frumoase din viața ei și de primul Crăciun alături de fiica ei.

„Ne bucurăm de brad. Ne bucurăm cu toții? Lumina este binevenită pentru toată lumea. Cu cât sunt mai coloarate sunt mai fascinante pentru ochii micuți, și mai măricei, este minunat. Întotdeauna de Crăciun și de Paște stăm acasă, de Revelion lucrăm”, a completat Crina Matei pentru EGO.ro.

Video: Dragoș Enăchescu

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Anunţul MOMENTULUI făcut de Buckingham! Este vorba despre Regele Charles, era DE AŞTEPTAT
Filmați goi la DUȘ! Cum au apărut pe net FOTBALISTUL celebru și soția lui CÂNTĂREAȚĂ
ȘOC! 5 vedete din România care au devenit mame după 40 de ani. Nu te...
Chirie de 30 de bani pe zi în locul din România cu priveliște de vis!...
Salman Khan explică de ce nu a luat-o de soție pe Iulia Vântur, după 12...
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile...
Jador a vorbit despre relația secretă cu Andreea Bălan: „Pentru mine ai fost extraordinară!”
Gabriela Cristea, dezamăgită de lipsa de curaj pentru a-i refuza pe alții! Prezentatoarea TV și-a...
Te CRUCEȘTI! Vedetele din România care au fost ÎNȘELATE de parteneri!
În ce zile o să ai cel mai mare succes în luna Mai 2024 în...
Horoscop 27 Aprilie 2024. Astazi, Taurii trebuie sa faca o schimbare majora, Pestii vor realiza...
Un val de liniște și prosperitate se pregătește să învăluie șase zodii. O zi cu...
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la...
Carmen Iohannis, lăudată pentru ținutele purtate în timpul vizitei oficiale din Coreea. Ce designer român...
Ce au de împărțit la partaj Oana Radu și Cătălin Dobrescu: "El mă amenință că...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *