Cel mai mare regret al Gabrielei Cristea: “Probabil că de aceea nici nu am avut noroc fabulos”. Nu s-a sfiit să spună asta

Iată ce dezvăluiri a făcut.
Cel mai mare regret al Gabrielei Cristea: “Probabil că de aceea nici nu am avut noroc fabulos”. Nu s-a sfiit să spună asta

Gabriela Cristea, în ciuda carierei de succes și a vieții de familie împlinite, a vorbit deschis despre regretele sale și a oferit sfaturi cu privire la modul în care foștii parteneri ar trebui să reacționeze atunci când o relație se încheie. Iată ce a avut de spus invitată Ilincăi Vandici în timpul podcastului.

Care este cel mai mare regret al vedetei TV

Gabriela Cristea, ca oricare altă persoană, poartă cu ea regrete și temeri, dar nu ezită să le împărtășească în mod public, oferind astfel un semnal pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale și nu numai.

În timpul participării sale la podcastul Ilincăi Vandici, celebra prezentatoare a avut o discuție extrem de sinceră, exprimând că relația cu partenerul său de viață este cea mai cinstită din întreaga sa viață.

Cel mai mare regret al Gabrielei Cristea
Care este cel mai mare regret al Gabrielei Cristea

Citește și: Investiția uimitoare pe care vrea să o facă Gabriela Cristea în casă. Fanii au fost uluiți. Puțini români și-ar permite așa ceva

”Am regrete vis a vis de mine, ca femeie, pentru că ar fi trebuit să mă respect un pic mai mult pe mine. Nu am prea știut cum să gestionez relațiile cu bărbații din viața mea. Probabil că de aceea nici nu am avut noroc fabulos în prima parte a vieții în relațiile pe care le-am avut pentru că nu am știut să mă apreciez pe mine.

Relația cu Tavi a fost cea mai deschisă și cea mai cinstită din viața mea. Am avut și o discuție atunci, cu Tavi, și i-am spus: Dacă vrei să ne despărțim, dacă tu crezi că ai putea să faci un copil cu altă femeie, n-o să am nimic împotrivă. Am avut noroc cu el. Tavi e mai tânăr cu aproape 5 ani față de mine, dar nu am simțit niciodată”, a mărturisit Gabriela Cristea în podcastul Ilincăi Vandici.

Gabriela Cristea a trecut prin experiențe neplăcute

Având în vedere experiențele mai puțin plăcute prin care a trecut, în ciuda expunerii constante în lumina reflectoarelor, Gabriela Cristea a subliniat un aspect pe care mulți oameni ar trebui să-l ia în considerare. Astfel, vedetă TV a sugerat că nu trebuie să vorbești niciodată urât despre fostul partener sau parteneră.

Vezi și: Ce salariu are Gabriela Cristea la Antena Stars, de fapt. Chiar ea a spus, nu e deloc așa cum se credea

”Te iubești cu femeia aia, ai intimitate cu ea, și după aia tu te apuci să o faci albie de porci? Păi iartă-mă că îți spun, dar tu te faci albie de porci pe tine.

Frumoasa prezentatoare a fost criticată pentru relația ei cu Tavi

Dacă privim relația dintre Gabriela Cristea și Tavi Clonda, putem observa că au fost supuși unor critici aspre în legătură cu diferența lor de vârstă de 5 ani. Cu toate acestea, aceste comentarii negative nu au reușit să le destrame legătura puternică.

În cazul unei relații sănătoase și fericite, iubirea și respectul reciproc sunt elementele esențiale care pot ajuta la depășirea momentelor dificile.

Astfel, vorbele răutăcioase nu pot să distrugă o conexiune autentică și puternică între doi oameni care se iubesc și se sprijină reciproc. Cu încredere și dragoste, cei doi pot înfrunta orice obstacol și pot continua să-și construiască o relație frumoasă și armonioasă.

Te poate interesa și: Gabriela Cristea, jignită grosolan de fani. Detaliul care i-a deranjat teribil: “Duduie dragă, ți-e atât de rușine”

„Eu am trăit chestia asta. Oamenii au tendința să judece fără să gândească. Scriu despre mine că sunt bătrână și mi-am tras un tinerel. Un bărbat adevărat te va respecta și te va aprecia pentru ceea ce ești tu cu adevărat.

Recunosc că el este cel care întotdeauna împacă situația și eu sunt supărată. Este de o calmitate, Doamne, are răbdare și mă tolerează și mă lasă să țip, să mă isterizez, după care vine și zice hai, să te pup, să te iubesc.”, a mai spus prezentatoarea.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 2 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *