Cele 2 zodii cu noroc la bani în următoare perioadă. Acești nativi au șanse mari să se îmbogățească

Surprize mari pentru două dintre zodii
Cele 2 zodii cu noroc la bani în următoare perioadă. Acești nativi au șanse mari să se îmbogățească

Vara 2022 se încheie cu vești foarte bune pentru două zodii. Vor avea noroc la bani și au șanse foarte mari să se îmbogățească. Cristina Demetrescu, astrolog, a dezvăluit previziunile pentru finalul verii. De asemenea, vor exista și anumite blocaje, dar care vor dispărea ulterior. Ce trebuie să știe cele două zodii vizate la finalul acestei veri: 

Cele 2 zodii cu noroc la bani în următoare perioadă. Unde apar probleme

Se anunță o lună august 2022 foarte bună din multe puncte de vedere pentru două dintre cele 12 zodii. Fecioara va avea lipici la bani în această perioadă. Potrivit Cristinei Demetrescu, este vorba de un sector al banilor care nu vin din salariu. Sunt bani pe care îi vor primi extrasalarial (din parteneriate, moșteniri, succesiuni sau alte resurse financiare). Marte este în zona relațiilor cu șefii, autoritățile, tatăl, pe care nativii Fecioară le vor rezolva mai greu. Va fi vorba aici și de nervozitate.

În luna august 2022, nativii Fecioară pun preț pe calificarea lor, pe ideea de a ajunge mai sus în profesia pe care o face. Ține de studii, o pregătire în plus sau poate o limbă străină. În această perioadă Fecioarele vor mai mult și trebuie să învețe pentru a reuși să ajungă unde își doresc.

Zodii cu noroc la bani: nativii Pești, mare succes la finalul verii 2022

Nativii Pești reprezintă a doua zodie care se bucură de succes la finalul verii 2022. Această zodie este în formă pentru a face mulți bani, pentru a se lansa în diferite proiecte noi, pentru a face activități independente. Nativii Pești vor să renunțe la jobul pe care l-au făcut până acum și să lucreze doar pentru ei. Curajul lor va fi răsplătit foarte bine, deoarece, după ce își fac managementul propriei activități, vor câștiga mult mai bine.

Potrivit antena3.ro, pot apărea și blocaje. Cei din zodia Pești nu pot comunica suficient astfel încât să scape de anumite legături sau atașamente, care uneori îi țin pe loc. Abia după luna martie a anului viitor vor ști cum să pună problema și să-și recapete anumite drepturi, susține Cristina Demetrescu. Marte este pe zona casă, familie, probleme, discuții, astfel că Peștii o să fie foarte atenți în această zonă: să fie liniște în casă și să își protejeze anumite obiective pe care le au.

6.4 9 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.