Cele mai capricioase femei din zodiac. Sunt mereu nemulţumite

Anumite native ale zodiacului ascund fețe mai puțin plăcute ale temperamentului și sunt deosebit de capricioase.
Cele mai capricioase femei din zodiac. Sunt mereu nemulţumite

Cele mai capricioase femei din zodiac sunt greu de mulțumit și au mereu ceva de spus. Se pot face plăcute cu ușurință, dar în realitate au probleme în a-și comunica doleanțele. Apoi, se supără ușor dacă ceva nu le este pe plac.

Iată principalele defecte în care sunt ascunse acele laturi neplăcute ale caracterului, despre care în mod clar nu avem prea multe cuvinte de laudă.

Cele mai capricioase femei din zodiac

Berbec

Nativele zodiei Berbec, guvernate de războinicul Marte se consideră a fi centrul universului. Sunt mereu nemulțumite. Toți ceilalți sunt doar decorațiuni de scenă și figuranți, dacă nu le intră în grații. Permanent nemulțumite, dacă ceva nu le este pe plac nu se gândesc la cuvinte când au de criticat.

De cele mai multe ori nu au simțul umorului foarte bine dezvoltat. De aceea, se supără ușor când se fac glume pe seama lor. De fapt, aceasta este o încercare foarte egoistă de a atrage atenția asupra propriei persoane. Pentru femeile Berbec, propriile interese sunt întotdeauna pe primul loc. Nu te poți aștepta la tact sau toleranță de la acestea.

Dacă sunt jignite, atunci întreaga lume ar trebui să sufere împreună cu ele. De asemenea, nativele sunt fixate pe propriile lor probleme și nu le place să vorbească despre ceea ce le frământă. Trăiesc în clipa, iar deseori greșelile trecutului nu le învață nimic. Așadar, nativele Berbec sunt capabile să calce pe același drum greșit de multe ori într-o viață. Sunt nemiloase în orice competiție, mai ales în lupta pentru faimă, bani și dragoste.

Gemeni

Schimbările instantanee de dispoziție și fluxul de gânduri pot provoca deseori migrene celor care intră în contact cu femeia Gemeni. Tendința de a întârzia, inclusiv la propria nuntă, este cartea ei de vizită. Când este pe drum, orice lucru mic îi poate distrage atenția, astfel încât să uite de ce a plecat de acasă. Pentru a-i transmite anumite informații, trebuie să muncești din greu, pentru că aceasta este nu prea ascultă ce i se spune. Cu toate acestea, vorbăria multă îi este ceva caracteristic. Se pare că nici în vis nu se oprește și tot timpul are ceva de spus cuiva.

Persoane alunecoase, nativele Gemeni, sunt capabile să iasă din orice situație. Dar nu știe cum să-și recunoască greșelile sau nu vrea. Zvonurile și bârfele sunt elementul lor definitoriu. Ele vor transmite imediat orice zvon mai departe. Nu le trece prin minte gândul că ar putea răni alți oameni răspândind fabule. Pasiunea lor este schimbarea constantă de temperament. Nu te poți baza pe Gemeni pentru ceva cu adevărat important. Cu simțul responsabilității, sunt în mod clar tensionate.

Rac

Nativa zodiei Rac este una dintre cele mai capricioase femei din zodiac. Dacă jignești o nativă a acestui semn și cade în deznădejde, îi va infecta literalmente cu depresie pe toți din jur. Femeia Rac ofensată poate să tacă săptămâni întregi. Răzbunarea nu se manifestă niciodată în mod deschis, dar ea știe să se răzbune în secret, foarte crud. Atacurile de furie neprovocată sunt frecvente. În dragoste este extrem de egoistă. Îi place să simtă emoția celuilalt, dar neglijează deseori sentimentele partenerului.

Rezervele ei nu vin din răutate, ci din așteptarea veșnică a necazului și a viitoarelor „zile negre”. Sigur trebuie să se întâmple ceva rău. Tendința de a mânca des și delicios se întoarce împotriva femeii Rac, cu o creștere rapidă și irevocabilă în greutate sau cu probleme digestive.

Află și care este cea mai şireată femeie din zodiac, în care nu poți avea încredere.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
5.8 5 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *