Cele mai ciudate tinuțe de la petrecerea VIVA. Au lăsat să se vadă prea mult

Elegante, sexy, extravagante sau ciudate - petrecerea VIVA a fost una cu de toate
Cele mai ciudate tinuțe de la petrecerea VIVA. Au lăsat să se vadă prea mult

A fost o petrecere cu de toate joi seară! Vedetele și-au ales cele mai spectaculoase ținute și au încercat, fiecare, să iasă în evidență. Au fost câteva însă, ieșite din comun. Vă prezentă mai jos cele mai caudate ținute de la petrecerea VIVA.

Ruby, cea mai extravagantă apariție

Ruby a ieșit din tipare! Cunoscuta cântăreață a optat pentru o ținută extravagantă. Dacă în partea de jos totul pare normal, o fustă neagră, lungă, în partea de sus nu știi ce să crezi. Chiar dacă în primă fază ar părea că este cu sânii la vedere, realitatea este alta. Rochia lui Ruby este cu un imprimeu mai ieșit din comun. Vedeta a reușit să întoarcă privirile tuturor prezenți la petrecere.

“Nu prea am gândit. Pentru așa ținută nu prea trebuie să gândești, trebuie să… /  Mi-am găsit cel mai bun mod de a mă îmbrăca fără să dezamăgesc pe nimeni”, a spus Ruby.

Rux, cea mai transparentă rochie

Rux a fost o altă apariție extravagantă. Fosta concurentă de la Bravo, ai stil Celebrities a purtat o rochie extrem de transparentă, de culoare mov. Cu o pereche de pantofi negri, asortați cu crucea de pe rochie, Rux a atras privirile tuturor cu ținuta sa. Nu este prima dată când Rux poartă astfel de haine, dat fiind faptul că dintotdeauna a fost o apariție ieșită din comun.

Rux

Luca Cruceanu, ținută uimitoare

Tânărul model a purtat o bluză pe jumătate transparentă, o pereche de pantaloni negri, la care a atașat cu o curea o trenă roz. Nu a rămas neobservat nici machiajul lui Luca Cruceanu. Tânărul este cunoscut pentru ținute extravagante, mai ales pe rețelele de socializare.

Luca Cruceanu

Petrecerea VIVA le-a oferit tuturor oportunitatea să apară în ținute așa cum au dorit. Dress code-ul a fost “in your eyes”. Așadar, invitații s-au îmbrăcat cât mai colorat pentru a întoarce privirile tuturor.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Teama pe care o are Teo Trandafir chiar si dupa 30 de ani televiziune
6.3 6 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *