Cele mai extravagante apariții la Met Gala 2023. Vedeta care a șocat cu ținuta ei FOTO

Cum s-au îmbrăcat Rihanna, Jennifer Lopez, Kim Kardashian, Kylie Jenner sau Dua Lipa

Scris de: Daoud Andra

02 May. 2023

Cel mai important eveniment dedicat modei a avut loc, seara trecută, la Metropolitan Museum of Art din Manhattan. Actori, cântăreți, sportivi și fotomodele i-au adus un omagiu lui Karl Lagerfeld cu ținutele lor, pentru că aceasta a fost tema vestimentară de anul acesta. Care au fost cele mai extravagante apariții la Met Gala 2023.

Vedeta care a avut una dintre cele mai extravagante apariții la Met Gala 2023

Evenimentul dedicat modei care adună toată lumea bună din America a avut loc pe 1 mai, la Metropolitan Museum of Art din Manhattan. Potrivit tradiției, gala se desfășoară în fiecare an, în prima zi de luni a lunii mai. Anul acesta, invitații au trebuit să scoată din buzunar 50.000 de dolari pentru a participa la eveniment. Ca de fiecare dată, gala a fost prilej pentru staruri să își etaleze cele mai extravagante ținute.

Citește și: Ce ascunde de fapt dressingul Iuliei Albu. Orice femei tânjește după asta

Tema vestimentară din acest an a fost un omagiu adus lui Karl Lagerfeld, creatorul de modă care a încetat din viață în 2019. Vedetele au trebuit să respecte tema „Line of Beauty” și nu au dezamăgit nici de această dată.

Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, au atras toate privirile pe covorul roșu. Cântăreața a purtat un outfit de culoare albă, cu partea superioară având flori 3D aplicate. Accesoriul inedit a fost reprezentat de ochelarii de soare cu gene. În momentul în care a renunțat la pelerina care îi acoperea inclusiv capul, și a rămas în rochia albă cu trenă, i s-a văzut perfect burtica de gravidă.

Citește și: Obiectul vestimentar cu care Adina Buzatu a făcut senzație la Premiile Gopo 2023. Îl are de la Răzvan Ciobanu: „Cred că l-am purtat de 200 de ori”

Și cântăreața Dua Lipa a atras toate privirile cu o rochie albă, cu detalii negre pe margini. Ținuta cu corset și fustă amplă amintește de rochiile de epocă și i-a venit ca turnată artistei.

Cele mai extravagante apariții la Met Gala 2023
Rihanna și A$AP Rocky, la Met Gala 2023

Cum s-au îmbrăcat surorile Kardashian-Jenner

Kim Kardashian a ales anul acesta o ținută semnată Schiaparelli, bej cu alb. Rochia a avut rânduri întregi de perle, în zona bustului și în partea de jos, iar Kim a asortat la ea și o pelerină statement, cu trenă. Kylie, sora sa mai mică, și-a făcut apariția într-o rochie roșie cu albastru și o pereche de pantofi stiletto.

Citește și: Vedetele care au atras toate privirile la Premiile Gopo 2023. Cum s-au îmbrăcat Jojo, Laura Cosoi, Monica Bîrlădeanu, Amalia Enache și Dana Rogoz

Ca de fiecare dată, Jennifer Lopez a atras toate privirile cu o ținută care i-a pus perfect în valoare silueta. Soția lui Ben Affleck a purtat o rochie din catifea și satin, negru cu bej. Partea de sus a avut un decolteu foarte îndrăzneț, iar artista a accesorizat ținuta cu o pereche de mănuși lungi și o pălărie cu voaletă.

 

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *