Greșeli vestimentare de evitat. Ce să nu porți niciodată pe stradă. Sfaturi prețioase de la Eli Lăslean și Corina Leca

"E vorba despre tine si contează să fii autentică"
Greșeli vestimentare de evitat. Ce să nu porți niciodată pe stradă. Sfaturi prețioase de la Eli Lăslean și Corina Leca

Eli Lăslean, cea care se ocupă de vestimentația Primei Doamne a României și a membrilor din Casa Regală, și Corina Leca, cea mai cunoscută creatoare româncă de pălării din Europa, au oferit sfaturi importante cu privire la ținuta unei femei. În cadrul emisiunii Ego Life, acestea au discutat, alături de Dana Săvuică, despre eleganță și stil. Care sunt cele mai frecvente greșeli vestimentare?

Eli Lăslean: “Fetele care fac asta sunt fie inconștiente fie vor sa atragă privirile neelegant”

Eli Lăslean susține că egării nu sunt potriviți pentru a ieși îmbrăcată cu ei în oraș. Potrivit acesteia, egării nu fac decât să scoată în evidență imperfecțiunile corpului. De asemenea, o regulă foarte importantă din partea lui Eli Lăslean este ca o femeie să nu poarte egări atunci când este machiată.

„Eu nu suport egării. E dizgrațios. Dacă ai niște forme plinuțe, mi se pare indecent si provocator. Nu sunt pentru egări, doar pentru perimetrele destinate sportului, dacă faci mișcare. Nu egări, daca ești machiată. Este o chestie de prost gust. Fetele care fac asta sunt fie inconștiente, fie vor să atragă privirile neelegant. Una e să fii în costum de baie, și alta e să îți pui ciorapii groși (egarii), în care se văd toate formele. Câteodată acele imperfecțiuni ale corpului nu sunt ajutate de asta”, a spus Eli Lăslean la Ego Life.

Dana Săvuică și invitatele sale, Eli Lăslean și Corina Leca
Dana Săvuică și invitatele sale, Eli Lăslean și Corina Leca

„Mai întâi să te vezi tu pe tine în oglindă”

Eli Lăslean mărturisește că atunci când o femeie își dorește să poarte o anumită ținută, nu este indicat să ceară păreri în stânga și în dreapta. Cel mai bun filtru este privirea în oglindă: dacă i se pare în regulă să poarte ținuta respectivă.

„Mai întâi să te vezi tu pe tine în oglindă, nu să asculți ce spun ceilalți. Unele se uita in oglinda si zâmbesc, apoi vine cineva si spune că nu le place și se schimbă. Sunt persoane pentru care contează părerea prietenelor. Sau dar hai să vedem ce spune mama. E părerea ei. Eu le apăr. E vorba despre tine și contează să fii autentică”, mai spune Eli Lăslean.

Corina Leca: “Pălăria să se poarte dreaptă”

Corina Leca, cea mai cunoscută creatoare româncă de pălării din Europa, explică faptul că pălăria se poartă dreaptă. Există doar anumite modele care pot fi purtate pe spate.

“Pălării de genul fedora se poartă la 1-2 cm de sprâncene și urechi. Să nu cadă pe urechi. Eu și ceilalți pălărieri recomandăm ca pălăria să se poarte dreaptă. Sunt anumite modele, ca cele de jazz, ce pot fi purtate pe spate. Eu promovez pălăria ca un obiect cu care te poți exprima. Moda se preia de la o persoana la alta deseori. Dar pălăria trebuie purtată corect”, spune Corina Leca.

9.7 3 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.