Cele mai frumoase nume de fete din lume. Ce cuprinde lista, potrivit cercetărilor recente

Ce au descoperit cercetătorii
Cele mai frumoase nume de fete din lume. Ce cuprinde lista, potrivit cercetărilor recente

Cele mai frumoase nume de fete din lume. Știm că cel mai complicat lucru, după aflarea sexului unui bebeluș aflat în burtica mamei sale, este alegerea prenumelui. De regulă, părinții întocmesc o listă cu prenumele pe care le consideră frumoase și de acolo aleg unul, două sau mai multe, după caz.

Însă știința vine în ajutorul viitorilor părinți și le dezvăluie care sunt, de fapt cele mai frumoase prenume de fată. Așadar, dacă vă pregătiți să deveniți părinți de fetiță, nu ar strica să consultați lista de mai jos întocmită potrivit studiilor.

Cele mai frumoase nume de fete din lume

Alegerea prenumelui unui copil poate fi o sarcină dificilă, mai ales dacă există diferențe de opinie între cei doi părinți. Poate că unul dintre ei își dorește un prenume biblic, pe când altul vrea să îi dea copilului un prenume despre care se spune că este aducător de noroc.

Ei bine, acum a sosit momentul să dai o șansă științei să îți ofere câteva propuneri. Specialiști de la „My 1st Year”, în colaborare cu profesorul de lingvistică Dr. Bodo Winter, de la Universitatea din Birmingham, Anglia, au analizat peste 100 de prenume și au descoperit care sunt cele mai frumoase din lume.

Au fost stabilite mai multe criterii după care au fost analizate prenumele, printre care sonoritatea acestora și emoțiile pozitive pe care le transmit atunci când sunt rostite cu voce tare.

Iar concluziile experților sunt următoarele.

Care sunt cele mai frumoase prenume de fete. Tu pe care l-ai alege?

În urma studiilor efectuate, cercetătorii au ajuns la concluzia că cele mai frumoase prenume de fete, în 2022, din punct de vedere auditiv sunt Sofia și Zain (sau Zaine).

Pe locul doi în clasament se află Zoe și Rosa (sau Rosie), urmate de Ivi, Violeta (sau Violet), Ellie și Emilia (sau Emily).

De asemenea, pe lista celor mai frumoase prenume din lume de fetițe se află și: Evelin, Eliza, Eva, Chloe, Rubi, Lili, Olivia, Emma, Bella, Luna, Teea, Izabela, Maia, Daisy, Amelia, Ana, Charlotte, Elizabeta, Maria, Iris, Aurora, Iasmina, Alis (sau Alice), Jessica, Aria, Sienna, Ada și Erin.

Cele mai frumoase nume de băieți

Cercetătorii nu s-au oprit doar la a afla cele mai frumoase prenume de fete. Ei le vin în ajutor și părinților de băieți. Iar pe lista celor mai frumoase prenume de băieței se află: Zain, George, Ali, Daniel, Omar, Leo, Iosif, Teo, Noah, Teddi, Eduard, Liam, Lucas, Alex, Adam și Sebastian.

Acum, că ai aflat care sunt cele mai atrăgătoare prenume de copii, pe care dintre ele ești tentat să îl alegi?

Citește și: „Semnificația numelui Mihaela. Ce mesaj special ascunde

5.9 8 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.