Cele mai grele momente prin care a trecut Deea Codrea, după ce a devenit mămică: „Am căzut în această capcană”. Cum a ajutat-o tatăl copilului EXCLUSIV

Motivul pentru care Deea Codrea, fostă concurentă ”Bravo, ai stil!”, nu a căzut în depresie după sarcină: „A contat enorm”
Cele mai grele momente prin care a trecut Deea Codrea, după ce a devenit mămică: „Am căzut în această capcană”. Cum a ajutat-o tatăl copilului EXCLUSIV

Deea Codrea se bucură de un băiețel superb și de un partener care o sprijină în orice moment. Fosta concurentă de la „Bravo, ai stil” ne-a recunoscut, în exclusivitate pentru Ego.ro, că viața ei s-a schimbat total. Totuși, aceasta ne-a mărturisit că a trecut și prin momente grele după ce a născut.

Deea Codrea: „Mi-a fost greu să alăptez”

Deea Codrea consideră că mămicile au parte de o forță uriașă după ce nasc. Vedeta se consideră invincibilă, ținând cont că a adus pe lume un minunat băiețel și a descoperit viața de mămică. Aceasta a descoperit un nou rol de când și-a strâns fiul în brațe.

„La 180 de grade, are cu totul o altă dimensiune. Am descoperit încă un rol pe care nu îl cunoscusem până acum, mi se pare super provocator. Chiar vorbeam cu o prietenă care are doi copii și am ajuns la concluzia că mi se pare că sunt invincibilă în momentul acesta. Am trecut printr-o naștere, am grijă de un copil. Chiar cred că femeile după ce devin mame redescoperă o forță de care nu știau până atunci”.

Deea Codrea
Deea Codrea

Cum a ajutat-o partenerul său

Atunci când a venit vorba de momentele grele, Deea Codrea a punctat că partenerul i-a fost alături în noua etapă din viața de cuplu. Vedeta consideră că nu a căzut într-o depresie și asta datorită sprijinului pe care l-a primit de la iubitul său.

„Este important să te gândești foarte bine cu cine faci un copil. Pe mine m-a ajutat enorm iubitul meu, la naștere a fost alături de mine, m-a ținut de mână. Eu nu cred că femeia trebuie să facă un lucru și bărbatul altul. Atunci când ești în cuplu, lucrul acesta trebuie să se vadă în absolut orice (n.r. ajutorul și sprijinul). Chiar s-a văzut și a contat enorm că a făcut lucrurile așa. Cred că de asta nu am căzut într-o depresie”.

„Presiunea socială este atât de mare încât am căzut în această capcană”

Nu totul a fost lapte și miere. Deea Codrea a întâmpinat probleme atunci când vine vorba de alăptat, iar presiunea socială a făcut-o să treacă prin anumite clipe dificile. Totuși, aceasta a reușit să depășească momentele grele.

„Au fost și momente grele, mi-a fost greu să alăptez. Am trecut printr-o perioadă destul de grea pe partea aceasta. Deși mi-am spus că nu o să cad în capcana aceasta și nu o să consider că nu îmi pot hrăni bebelușul, pentru că toate mamele asta aud în momentul în care rămân fără lactație, așa cum mi s-a întâmplat și mie, iată că am căzut. Presiunea socială este atât de mare încât am căzut în această capcană, dar am depășit cu brio tot episodul aceasta”.

Deea Codrea
Deea Codrea, fostă concurentă de la „Bravo, ai stil”

Ce spune despre presiunea pe care o pun oamenii asupra viitoarelor mămici

Deși Deea Codrea se bucură de un metabolism bun și slăbește fără a se chinui, aceasta recunoaște că a fost întrebată de kilogramele pe care le-a acumulat în sarcină. Ea ne-a povestit că oamenii pun presiune pe viitoarele mămici atunci când vine vorba despre mai multe subiecte, printre care siluetă, naștere și alăptat.

„Există multă presiune, începând cu a arăta cum arătai înainte. Eu am primit foarte des pe Instagram întrebarea aceasta, „Dar câte kilograme ai luat?”. Nu este despre asta, adică stați puțin, nici măcar nu am ajuns la capătul sarcinii, vreți să dau un reminder în fiecare zi cu câte kilograme am luat? Cred că este mai ușor ca atunci când privești din afară să te intereseze cumva doar lucrurile superficiale. Există presiunea aceasta, dar și cea care are legătură cu nașterea și alăptatul. Nicicum nu este bine, dacă este să te raportezi tot timpul la ce zic ceilalți. Punctual, presiunea care are legătură cu recuperatul după naștere, nu am avut-o pentru că, genetic, sunt genul de om care reușește să slăbească foarte ușor. Chiar și așa, există presiune”.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce face fiica lui Feli Donose la doar 5 ani și jumătate
2 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă
Imaginea MOMENTULUI! Prima fotografie după anunţul BOLII lui Kate. Familia Regală nu a mai putut...
Fiica lui Țiriac, APARIȚIE RARĂ în COSTUM DE BAIE! Avem imaginile: „M-am îndrăgostit”
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum s-a împrietenit cu medicul Ana Aslan
De la Floreasca, l-au internat la Obregia. Mititelu Jr., mutat la 'Spitalul 9'! Ce au...
Andreea Esca și-a amenajat casa în stil excentric. Fiul ei, Aris, a dat-o de gol!...
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca...
Dana Nălbaru este bucuroasă că a făcut asta cu mâna ei: „Sunt o femeie obosită,...
De ce crede Patrick despre Ștefan că este un pârâcios. Rebecca și Roberta au ajuns...
Dovada că Charlie Chaplin a fost ROMÂN! Cum a devenit prieten cu Ana Aslan
Horoscop 24 Aprilie 2024. Balanțele vor avea bani, Peștii trebuie să-și mențină echilibrul atât în...
Horoscop Zilnic Miercuri 24 Aprilie 2024. Nativii Vărsător vor beneficia de motivația necesară pentru a-și...
Un val de schimbare cosmică este pe cale să redea fiecărei zodii noi drumuri de...
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl...
SURPRIZĂ în showbiz-ul din România! La un an de la nuntă, vedeta noastră a anunțat...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *