Cele mai mari scandaluri regale de-a lungul anilor. 12 momente care au pătat imaginea familiei regale

Cu siguranță îți amintești de ele!

Unii îndrăgesc foarte mult Familia Regală Britanică, însă sunt și persoane care nu au o părere bună despre ea. Și asta din cauza unor scandaluri care i-au pătat imaginea de-a lungul timpului. Unii membrii regali au greșit în trecut, iar reputația Casei Regale a avut de suferit. Iată 12 momente care au ținut prima pagină a ziarelor!

12 scandaluri care au stricat reputaţia Familiei Regale Britanice

1. Regele Eduard al VIII-lea a abdicat de la tron

Regele Edward al VIII-lea a urcat pe tron după moartea regelui George al V-lea, la 20 ianuarie 1936. Ulterior, el a abdicat, fiindcă și-a dat seama că nu se poate căsători cu Wallis Simpson, care era divorțată.

Acest lucru l-a determinat pe fratele său mai mic, Regele George al VI-lea, să succeadă la tron înaintea Reginei Elisabeta a II-a.

2. Kate Middleton și-a editat fotografia de Ziua Mamei

Speciliștii au ”prins-o” pe Kate Middleton că a editat o fotografie în care apare alături de cei trei copii ai săi, Prințul George, Prințesa Charlotte și Prințul Louis. Ulterior, Prințesa de Wales și-a cerut scuze și a recunoscut că a îmbunătățit imaginea.

3. Kate Middleton a fost fotografiată topless

În anul 2012, o revistă din Franța a publicat mai multe fotografii în care Kate Middleton apare topless. Acestea au fost făcute în timp ce Prințesa de Wales se afla în vacanță în Provence, Franța, împreună cu soțul ei.

4. Regele Charles al III-lea a înșelat-o pe Prințesa Diana cu Regina Camilla

Regele Charles al III-lea și Prințesa Diana și-au anunțat despărțirea în 1992, după 10 ani de căsnicie. Mai târziu, s-a aflat despre relația monarhului cu actuala sa soție, Regina Camilla.

În 1995, regretata Prințesă Diana a apărut într-un interviu acordat celor de la BBC Panorama. ”Eram trei în această căsnicie, așa că era cam aglomerat”, i-a spus ea lui Martin Bashir.

5. Regele Charles al III-lea a fost surprins în timp ce insulta câțiva reporteri

În urmă cu ceva timp, Regele Charles al III-lea a fost fotografiat împreună cu cei doi fii ai săi, Prințul William și Prințul Harry, la schi. Ulterior, acesta a fost înregistrat în timp ce-i insulta pe jurnaliști și fotografi.

”Nu-l pot suporta pe acest om. Este atât de îngrozitor, chiar este”, a spus suveranul după ce Nick Witchell, corespondentul regal al BBC, i-a adresat o întrebare.

6. Asocierea Prințului Andrew cu Jeffrey Epstein a șocat întreaga lume

În trecut, Prințul Andrew ar fi avut o legătură cu Jeffrey Epstein, un pedofil care a încetat din viață în anul 2019. Acesta i-ar fi furnizat lui Ducelui de York plăceri interzise cu fete minore.

7. Prințul Harry și Meghan Markle s-au restras din Casa Regală

La câteva luni după ce Prințul Andrew a părăsit lumina reflectoarelor, Prințul Harry și Meghan Markle și-au exprimat intenția de a se retrage din rolurile regale de rang înalt pentru a deveni independenți din punct de vedere financiar. De asemenea, aceștia s-au și mutat din Marea Britanie.

8. Prințul Harry a purtat un costum nazist

În anul 2005, fiul cel mic al Regelui Charles a purtat un costum nazist la o petrecere de Halloween, iar de acolo a izbucnit un adevărat scandal.

”Îmi pare foarte rău dacă am provocat vreo ofensă sau jenă cuiva. A fost o alegere proastă a costumului și îmi cer scuze”, a spus el într-o declarație la vremea respectivă.

9. S-a zvonit că Prințul William i-a fost infidel lui Kate Middleton

Zvonurile despre infidelitatea Prințului William au apărut în 2019, relatările acuzându-l că ar fi avut o aventură cu Rose Hanbury, marchiză de Cholmondeley, o prietenă apropiată a sa și a soției sale. Ulterior, presupusa amantă a negat zvonurile.

10. Prințesa Diana a fost implicată în ”Squidgygate”

În timp ce Regele Charles al III-lea și Prințesa Diana erau încă căsătoriți în 1992, mass-media a publicat unele conversații pe care Lady Di le-ar fi avut cu presupusul ei amant James Gilbey.

În timpul înregistrărilor, bărbatul poate fi auzit spunându-i prinţesei ”Te iubesc”, de mai multe ori, şi numind-o pe aceasta ”Squidgy” (Pufoasa) de 53 de ori.

11. Sarah Ferguson și fotografiile care au făcut înconjurul lumii

La șase ani după ce Prințul Andrew și Sarah Ferguson s-au căsătorit, aceasta din urmă a fost fotografiată în vacanță cu un consilier financiar american pe nume John Bryan. Într-una dintre imagini, bărbatul îi suge degetele de la picioare Ducesei de York.

Citește și Lovitură de grație pentru Harry și Meghan Markle. Anunțul lui William care schimbă totul în Familia Regală!

12. Sarah Ferguson, acuzată de luare de mită

În 2010, Sarah Ferguson a fost filmată în timp ce solicita 500.000 de lire sterline mită de la un reporter al publicaţiei News of the World, care s-a dat drept om de afaceri.

El a spus că avea nevoie de o intervenţie la Prinţul Andrew, acesta fiind reprezentantul special pentru comerţ şi investiţii al Marii Britanii.

Citește și Noul plan al lui Meghan Markle de a distruge Familia Regală. Kate Middleton tremură de nervi!

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Familia Măruță se pregătește pentru un nou film, după succesul înregistrat de "Tati part-time"
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *