Lovitură de grație pentru Harry și Meghan Markle. Anunțul lui William care schimbă totul în Familia Regală

Harry și Meghan Markle sunt atacați din toate părțile
Lovitură de grație pentru Harry și Meghan Markle. Anunțul lui William care schimbă totul în Familia Regală

În ultimii ani, relația dintre Prințul William și Prințul Harry s-a deteriorat tot mai mult, astfel că cei doi frați au ajuns aproape să se dușmănească. În cartea sa autobiografică, Spare, Harry a susținut că a fost atacat în 2019 de fratele lui, Prințul William. Acum a venit rândul lui William să-i dea lovitura de grație!

Lovitură dură pentru Harry și Meghan Markle

După ce Harry s-a căsătorit cu Meghan Markle, între el și fratele său mai mare, Prințul William, au apărut mai multe neînțelegeri. În plus, William a fost deranjat de lucrurile pe care fratele lui le-a dezvăluit în cartea pe care a lansat-o anul acesta. De când s-au mutat din Anglia, Prințul Harry și Meghan Meghan nu au scăpat de critici.

La jumătatea lunii octombrie, Ducii de Sussex au participat la un eveniment organizat la New York pentru a promova sănătatea mintală. Din nefericire, atacurile lor la adresa familiei regale britanice nu au fost date uitării. Aceștia nu au fost primiți cu aplauze și au pierdut chiar și simpatia galezilor.

Actorul Richard Eden le-a reamintim de toate răutățile pe care aceștia l-au spus la adresa lui William și a soției lui, Kate Middleton.

Galezii au fost nevoiți să suporte cele mai rușinoase critici personale din partea lui Harry și Meghan la televiziune și în cartea lui Harry, în timp ce au fost incapabili să răspundă public”, notează editorul de jurnal al Daily Mail.

Ducii de Sussex au plecat în vacanță cu avionul privat

La câteva zile distanță, Prințul Harry și soția sa au decis să plece în vacanță cu un avion privat și au zburat pe o insulă din Caraibe, care este cunoscută drept locul de refugiu al miliardarilor. Se vehiculează că Meghan și Harry au împrumut aeronava lui Tyler Perry, cu toate că declarau că sunt mari ecologiști.

Experții regali britanici i-au criticat pe cei doi, pentru că au îndrăznit să împrumute un avion privat.

„Săptămâna trecută discutam despre evenimentul de la New York, iar o săptămână mai târziu, discutăm că cei doi închiriază un avion privat doar pentru a pleca în vacanță. Ipocrizia este uluitoare. Când spunem „doar pentru ei”, nici măcar nu și-au luat copiii în vacanță, așa că a existat un zbor privat spre Caraibe”, au fost comentariile acide ale lui Eden, un autor regal și comentator de televiziune.

Citește și: Noul plan al lui Meghan Markle de a distruge Familia Regală. Kate Middleton tremură de nervi

Edan i-a lăudat pe William și Kate că preferă să circule cu avioane comerciale, față de celălalt cuplu regal.

„Acesta este Harry, care a înființat o companie de turism, care spunea că toți trebuie să călătorim cât mai puțin în vacanțe, dar iată-l din nou pe un avion privat. Au zburat doar ei doi, Harry și Meghan, pentru o destinație luxoasă.”

William a anunțat că va călători cu un zbor de linie în Singapore

În schimb, Prințul William a decis să pună paie pe foc și a anunțat public că el și întregul său personal vor călători în Singapore, luna viitoare, cu un zbor de linie, pentru decernarea Premiului Earthshot. Va fi un zbor de 13 ore din Londra către țara asiatică. Reamintim faptul că Prințul William și Fundația sa Regală au inițiat un proiect ambițios, Premiul Earthshot, în 2020.

Un purtător de cuvânt al Palatului Kensington a afirmat: „Premiul Eartshot presupune găsirea de soluții inovatoare care să combată poluarea masivă a planetei în următorii ani. Trebuie să ne concentrăm asupra găsirii unor oportunități benefice. Echipa a muncit foarte mult pentru a se asigura că toți cei care călătoresc la Earthshot zboară cu avioane comerciale”.

Și Hannah Jones, directorul executiv al Earthshot, a declarat:„Ca orice organizație de mediu, ne gândim să reducem emisiile de carbon”.

Citește și: Motivul pentru care prințul William și Kate Middleton nu pot lua masa cu copiii lor. Regula neștiută de la Casa Regală

Sursa: usdailyreport.com

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
10 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *