Cele mai noi imagini cu fiica Andreei Bănică fac furori pe internet. Fanii au rămas uluiți: “Seamănă perfect cu Thalia”

Imaginile au strâns mii de aprecieri

Pe Andreea Bănică o știe toată lumea, fiind una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi. Fiica ei se pare că îi calcă pe urme, căci la vârsta de 14 ani, Sofia este o adevărată fashionistă. Cele mai recente fotografii cu ea i-au impresionat pe internauți.

Sofia, fiica Andreei Bănică, lăudată pe internet. Fanii o aseamănă cu Thalia

Recent Sofia a împlinit vârsta de 14 ani, de asemenea la scurt timp a avut și banchetul de final de gimnaziu. Cu acest prilej, adolescenta a avut o ținută specială, iar Andreea Bănică a fotografiat-o și a publicat imaginile pe rețelele de socializare. Cu o rochie roz și un machiaj pe măsură, Sofia a făcut furori pe internet și a primit sute de complimente.

„Vai ce seamana cu Thalia in primele ei telenovele!! Nu vi se pare? Frumoasă foc / Frumoasă foc, seamănă perfect cu Thalia / Parcă este Thalia când era adolescentă / Am crezut că este Thalia până să dau pe poze”, au fost câteva dintre comentariilor fanilor Andreei Bănică la fotografiile cu Sofia.

Vezi și – Cum arătau Andreea Bănică și soțul ei, la prima întâlnire. Sunt împreună de 27 de ani. Imagini de colecție

Andreea Bănică, căsătorită de 15 ani cu Lucian Mitrea

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de peste 27 de ani și sunt căsătoriți de 15. Cei doi au depășit toate momentele dificile de până acum și se bucură de o familie împlinită. Au împreună doi copii, pe Sofia și pe Noah. Nu mai iau în calcul un al treilea copil, considerând că nu mai este cazul. Atât Andreea Bănică, cât și Lucian Mitrea își doresc să se ocupe îndeaproape de Sofia și Noah și ca aceștia să nu simtă lipsa lor niciodată.

„Dacă aș mai fi avut 25 de ani sau 26 de ani, cu siguranță aș mai fi făcut un copil, pentru că mi-aș fi dorit trei copii. Am depășit această vârstă, chiar și 30 de ani am depășit, chiar și 40 de ani am depășit și atunci nu mai este cazul de un alt copil în viața noastră. Vreau să ne ocupăm foarte bine și să fim cât mai aproape de copiii noștri, de cei pe care îi avem, și să nu simtă lipsa noastră mai niciodată, deși este destul de greu, dar încercăm”, spunea Andreea Bănică în urmă cu câteva luni.

Vezi și –De ce a renunțat Andreea Bănică la verighetă. Ce se întâmplă după 15 ani de căsnicie. Vedeta le-a făcut dezvăluirea fanilor

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Ce se va întâmpla când Regele Charles moare. Totul despre operațiunea Podul Menai, ce presupune acest cod
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *