De ce a renunțat Andreea Bănică la verighetă. Ce se întâmplă după 15 ani de căsnicie. Vedeta le-a făcut dezvăluirea fanilor

Artista a recunoscut care e motivul pentru care a renunțat la bijuterie

Scris de: Daoud Andra

25 Apr. 2023

Andreea Bănică și soțul ei, Lucian Mitrea, formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz. Sunt împreună din adolescență, iar din anul 2008 sunt soț și soție. Recent, fanii artistei au observat că aceasta nu mai poartă bijuteria de la nuntă. De ce a renunțat Andreea Bănică la verighetă? Vedeta le-a explicat decizia celor care o urmăresc.

Motivul pentru care a renunțat Andreea Bănică la verighetă

Andreea Bănică și Lucian Mitrea sunt împreună de mai bine de 20 de ani și au o familie unită, în ciuda provocărilor pe care le-au întâmpinat de-a lungul timpului. Cei doi formează o echipă atât pe plan personal, cât și în carieră, pentru că soțul ei îi este și impresar Andreei Bănică. De curând, fanii de pe rețelele de socializare ai artistei au observat că aceasta nu mai poartă verigheta și au vrut să știe ce s-a întâmplat.

Citește și: Mărturisirea copleșitoare făcută de Andreea Bănică: „Simt tristețe, dezamăgire, dor”. Prin ce trece vedeta

Cântăreața a fost sinceră cu cei care o urmăresc și le-a răspuns la această curiozitate. Andreea Bănică a spus că nu mai poartă verigheta deoarece nu i se mai potrivește pe deget și că nici nu este fană a inelelor, deoarece i se pare că nu are tocmai cele mai frumoase degete.

„Nu! (n.r.–nu mai poartă verigheta). Mi-a rămas mică… Port un inel și cam atât în privința inelelor! Nici nu am niște degete frumoase pentru inele. Prefer brățări, ceasuri”, a scris Andreea Bănică pe InstaStory.

Citește și: Cum arătau Andreea Bănică și soțul ei, la prima întâlnire. Sunt împreună de 27 de ani. Imagini de colecție

De ce a renunțat Andreea Bănică la verighetă
Andreea Bănică și soțul ei

Cum s-au cunoscut Andreea Bănică și soțul ei

În urmă cu ceva timp, Andreea Bănică a povestit cum a ajuns să formeze un cuplu și mai apoi o familie cu Lucian Mitrea. A început ca o idilă adolescentină, după care s-a transformat în ceva cât se poate de serios. Acum au împreună doi copii și au aniversat 27 de ani de relație.

„Am făcut amândoi Liceul Teoretic din Eforie Sud. El era din Eforie Nord și făcea naveta. Eu clasa a 10-a, el a intrat în a 9-a, deci cu câteva luni mai mic decât mine. Fiind boboc, s-a organizat balul bobocilor, unde eram invitate și noi, fetele din a 10-a, pentru că eram o clasă de fete frumoase, se spunea atunci. M-am gătit și, împreună cu o colega de-a mea ne-am dus la bal. Acolo, Lucian cu vărul său au pus ochii pe noi. Ca să nu se supere, au dat cu banul să vadă care cu cine cade.

Citește și: Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic. Mărturisiri dureroase despre coșmarul trăit în copilărie: “Îl uram din tot sufletul”

Dând cu banul, prietena mea a căzut cu Lucian, iar eu cu verișorul lui. Pfff!!! Am dansat toată noaptea, ne-am distrat, ne-am plimbat pe faleză, toți dornici să ne facem iubiți, iubite. Nici măcar nu știam să sărut și mă simțeam super prost și evitam să fiu sărutată de către verișorul lui Lucian. Țin minte că îmi căzuse cu tronc și îmi plăcea foarte mult de el. După bal eram prietena lui, ieșeam în oras, la film, la cofetărie, însă însoțiți mai tot timpul de vărul lui, Lucian.”, a scris artista în trecut, în mediul online.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Erika Isac, detalii despre noul iubit “Este un bărbat extraordinar!”
1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *