Mărturisirea copleșitoare făcută de Andreea Bănică: „Simt tristețe, dezamăgire, dor”. Prin ce trece vedeta

Artista a comemorat recent pierderea celei mai apropiate persoane

Scris de: Daoud Andra

24 Apr. 2023

Andreea Bănică apare tot timpul cu zâmbetul pe buze, iar fanii s-au obișnuit să o vadă așa. Din când în când însă, vedeta împărtășește cu cei care o urmăresc în mediul online și momente mai puțin plăcute. Ce mărturisire a făcut recent cântăreața, în fața fanilor ei de pe internet.

Andreea Bănică este copleșită de dor

Andreea Bănică are o carieră așa cum și-a dorit și o familie reușită. Chiar dacă toate îi merg din plin, vedeta poartă în suflet o suferință profundă. Golul lăsat de mama ei, atunci când a murit, nu poate fi umplut de nimeni altcineva, iar artista își amintește de ea în fiecare zi. Recent, Andreea Bănică a publicat câteva fotografii cu mama sa și a scris în dreptul lor:

Citește și: Cum arătau Andreea Bănică și soțul ei, la prima întâlnire. Sunt împreună de 27 de ani. Imagini de colecție

„Să mulțumim zilnic pentru frumusețea ce ne înconjoară și să fim recunoscători pentru ceea ce suntem și avem. Astăzi sunt un pic tristă, m-am întors în trecut când eram tot pe scenă ca și azi… și ardeam de nerăbdare să cobor să plec către mama care era în spital. Simt tristețe, dezamăgire, dor, un dor nebun de tine, MAMA!

Mi-aș fi dorit să mă vezi cum mă mut, cum car haine nervoasă, cum gătesc, cum cânt, cum sar în sus de bucurie, cum nasc, cum îmi cresc copiii, cum îi iubesc, cum mă joc cu ei, cum îi cert, cum îi împac, cum greșesc, cum plâng când nu mi-e bine, cum privesc în gol cu ochii mei albaștri din 23.04.2003! Îți mulțumesc, mama, pentru ceea ce sunt azi și pentru că m-ai făcut fetița ta cu bucle blonde!”

Citește și: Andreea Bănică, bătută de tatăl ei alcoolic. Mărturisiri dureroase despre coșmarul trăit în copilărie: “Îl uram din tot sufletul”

Mărturisirea copleșitoare făcută de Andreea Bănică
Andreea Bănică și mama ei, într-o fotografie făcută în copilăria artistei

Artista și-a pierdut ambii părinți când era foarte tânără

Artista și-a pierdut ambii părinți la puțin timp după ce a împlinit 20 de ani. Mama și tatăl său au murit la interval de 2 ani, iar singurul sprijin care i-a rămas a fost soțul ei, Lucian Mitrea, cu care este împreună din adolescență.

Citește și: Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Fanii au reacționat imediat când i-au văzut chipul

„Părinții mei au murit când eu eram foarte tânără. Aveam 21 de ani, respectiv 23. A fost tare tare greu. Cel mai mare regret al meu este că nu au putut să mă vadă mireasă, nu mi-au cunoscut copiii și nu au fost lângă mine în momentele importante din viața mea. Țin minte că, în ziua aceea, eram îmbrăcată în roșu, mergeam la ziua lui Liviu Vârciu. Tata a murit în urma unui accident. Fusese la o onomastică, băuse și s-a certat cu un vecin. I-a dat un brânci și a căzut cu capul de bordură.

Mama a murit după ce a murit tatăl meu. După doi ani, mama s-a îmbolnăvit de cancer esofagian. A fost cred prima femeie din România care a murit de cancer esofagian. Într-un an s-a stins.”, mărturisea Andreea Bănică, într-un clip postat în mediul online, în urmă cu ceva timp.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Raicu revine în televiziune?
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *