Celebra artistă din România care nu a luat BAC-ul din prima. A fost premiantă până în clasa a VIII-a. Ce s-a întâmplat apoi

Mărturisiri surprinzătoare făcute de una dintre cele mai apreciate artiste din țară
Celebra artistă din România care nu a luat BAC-ul din prima. A fost premiantă până în clasa a VIII-a. Ce s-a întâmplat apoi

Una dintre cele mai îndrăgite artiste din noua generație a făcut dezvăluiri incredibile despre viața sa. Ea a mărturisit că nu a luat examenul de Bacalaureat din prima sesiune, deși spune despre ea că a fost „tocilară”. Mai mult, în primii opt ani de școală a obținut premiul întâi pe linie. Iată cum de a ajuns în această situație.

Celebra artistă din România care nu a luat Bac-ul

Mira este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din noua generație. Ea are „lipici” la public atât prin prisma talentului său artistic, cât și prin sinceritatea debordantă de care dă dovadă de fiecare dată atunci când abordează subiecte delicate.

Recent, artista a dezvăluit că nu a reușit să ia examenul maturității din prima sesiune. Ea a explicat și care au fost motivele care au stat la baza acestui esec.

Mira a dezvăluit că deși a fost o elevă silitoare, care până în clasa a VIII-a a obținut numai premiul întâi, atunci când s-a mutat în București, în timpul liceului, a început să neglijeze școala și a pus pe primul loc cariera și pasiunea pentru muzică.

Tânăra artistă a explicat că a obținut la fiecare materie în parte la care a dat bacul a obținut nota 5, dar cum examenul poate fi promovat doar dacă media notelor este minim 6, Mira nu a reușit să atingă acest prag.

Celebra artistă din România care nu a luat Bac-ul
Cântăreața Mira

„Mi-a ieșit media generală 9,58”

„Eu când am venit la București nu am mai luat bacul. Nu l-am luat (n.r din prima).

Eu am fost genul de copil care a fost premiantă, locul întâi până în clasa a VIII-a. La liceu unde era mai greu tot luam…Eram tocilară. Când am venit la București nu mai puteam că stăteam până la 3 dimineața în studio, mai cântam, mai ciupeam câte o cântare pe undeva și ajungeam la 4 dimineața acasă. Trebuia să mă trezesc și să merg la Buftea că făceam naveta. Mă trezeam la 5, iar primele două ore le dormeam.

Toți profesorii știau că Cismaru doarme, că eu cântam. Când a venit Bac-ul trebuia la toate materiile că trebuie să ai peste cinci ca să treci. Problema a fost că nu mi-a ieșit media generală peste șase. Mie mi-a ieșit 5,98.”, a dezvăluit Mira, în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici.

Lucrurile nu au rămas însă așa. Determinată să șteargă cu buretele eșecul din prima sesiune, Mira a mers să susțină examenul a doua oară. Iar în cea de-a doua sesiune, cântăreața a trecut Bac-ul cu brio.

1 1 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.