Cine a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la Cuțite. Juratul care a reușit să obțină cele mai multe victorii

A avut cele mai multe trofee în palmares
Cine a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la Cuțite. Juratul care a reușit să obțină cele mai multe victorii

Miercuri seară, 18 octombrie, s-a încheiat cel de-al 12-lea sezon Chefi la Cuțite. Janni Alexandridis a câștigat premiul de 30.000 de euro, el făcând parte din echipa lui Florin Dumitrescu. După terminarea show-ului culinar de la Antena 1, mulți telespectatori sunt curioși să afle Cine a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la Cuțite, așa că am făcut o retrospectivă! El este juratul care a reușit să obțină cele mai multe victorii în cele 12 sezoane!

Sorin Bontea a câștigat cele mai multe sezoane Chefi la Cuțite

S-a încheiat și sezonul 12 de la Chefi la Cuțite! Cu puțin timp înainte de finalizarea sezonului, cei trei jurați, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au anunțat că nu vor mai face parte din proiectul de la Antena 1, deși sunt unii dintre cei mai iubiți bucătari din România. Telespectatorii au fost triști să afle că noul sezon nu-i va mai avea protagoniști pe cei trei chefi.

„Am fost surprinşi de anunţul de ultim moment al celor trei juraţi, pentru că ne aflam într-un stadiu extrem de avansat al pregătilor pentru filmarea sezonului următor şi pentru că suntem într-o relație contractuală cu cei trei.

Motivul principal invocat de aceştia a fost starea de oboseală, deşi a existat o pauză de 6 luni între sezoane. Ne pare rău că toate încercările de a rezolva această situaţie nu au dus la soluţia ideală.”, a precizat grupul Antena 1 într-un comunicat.

De-a lungul timpului, emisiunea Chefi la cuțite a avut 12 câștigători, iar lupta a fost una aprigă între cei trei chefi. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu s-au luptat din răsputeri să aibă cât mai multe trofee în palmeres, însă doar unul dintre ei a reușit să aibă cele mai multe victorii la battle-uri.

Show-ul culinar a avut doar 3 femei învingătoare

Este vorba de Sorin Bontea, care a avut 6 concurenți din echipe care au câștigat marele premiu. În schimb, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu au obținut fiecare câte 3 victorii în show-ul culinar. Sezonul 12 a fost adjudecat de Florin Dumitrescu, care nu mai câștigase din sezonul 5.

Citește și: Cum au fost surprinși împreună Florin Dumitrescu și Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite. Fanii au reacționat imediat: „Sunteți cei mai tari!”

Un alt aspect destul de important și necunoscut de către fani este faptul că emisiunea Chefi la Cuțite a fost câștigată de trei femei, trei sezoane la rând. Aici le putem aminti pe Narcisa Birjaru, din echipa lui Scărlătescu, Florica Boboi și Nina Hariton, ambele din echipa lui Sorin Bontea.

Concurenții care au câștigat Chefi la cuțite în ultimele 12 sezoane:

  • Cristi Șerb (Sorin Bontea)
  • Cristian Voicu (Florin Dumitrescu)
  • Gianny Bănuță (Cătălin Scărlătescu)
  • Andrei Cristian Olteanu (Sorin Bontea)
  • Bogdan Vandici (Florin Dumitrescu)
  • Mihai Munteanu (Sorin Bontea)
  • Alexandru Comerzan (Cătălin Scărlătescu)
  • Ionuț Georgel Belei (Sorin Bontea)
  • Narcisa Birjaru (Cătălin Scărlătescu)
  • Florica Boboi (Sorin Bontea)
  • Nina Hariton (Sorin Bontea)
  • Janni Alexandridis (Florin Dumitrescu).

Citește și: Cine este Janni Alexandridis, câștigătorul Chefi la Cuțite sezon 12. „Sunt din Germania, tata e din Grecia, mama e din România”. Povestea impresionantă

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
De ce nu se mai implică Larisa Udilă în proiecte TV
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *