Cine a câștigat imunitatea la America Express, marți, 17 ianuarie. Perechea care s-a salvat de la eliminare

Au primit cazare și mâncare, dar și un avantaj pentru următoarea probă
Cine a câștigat imunitatea la America Express, marți, 17 ianuarie. Perechea care s-a salvat de la eliminare

Cine a câștigat imunitatea la America Express, marți, 17 ianuarie. După ce prima imunitate din competiție a fost câștigată de echipa formată de Cătălin Scărlătescu și Doina Teodoru, alte opt echipe au rămas în joc pentru cea de-a doua imunitate.

Cine a câștigat imunitatea la America Express, marți, 17 ianuarie

În ediția 3 din America Express – Drumul Aurului, cele opt echipe s-au luptat pentru încă o amuletă de imunitate. De această dată a fost câștigată de către echipa formată din Diana Bulimar și Larisa Iordache. Cele două au reușit să ajungă primele la prezentatoarea TV.

Datorită acestui câștig cele două au plecat primele în următoarea cursă, dar au primit și cazare și mâncare.

„Pentru noi imunitatea este un confort psihic. Am zis că începem ușor să ne prindem și asta îmi dă putere să merg mai departe”, au spus cele două concurente. Ulterior au primit de la Irina Fodor un vin pentru a putea sărbători prima loc victorie din competiție.

„O să luați masa împreună cu Doina și Cătălin pentru că și ei sunt imuni”, le-a anunțat prezentatoarea TV.

Larisa Iordache și Diana Bulimar
Larisa Iordache și Diana Bulimar

Probele dificile provoacă momente tensionate între concurenții de la America Express

Situațiile și probele sunt din ce în ce mai dificile la America Express, motiv pentru care apar momente tensionate și replici acide între concurenți. Încă din primele zile din competiție concurenții și-au depășit limitele fizice și psihice. Pentru început perechile de vedete au fost nevoite să ajungă în Queretaro cu un turn din napolitane. Apoi au avut de îndeplinit o misiune complicată. Cu cât turnul a fost mai mic, cu atât au avut de degustat mai multe „delicii” mexicane, precum scorpioni și larve de furnici de la „ruleta deliciilor”.

Emisiunea America Express – Drumul Aurului poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 20:00 și de luni până miercuri, de la 20:30. După patru sezoane în care concurenții au străbătut Asia, sezonul 5 a schimbat continentul și s-a mutat în America. Oase și Marius Damian povestesc telespectatorilor despre specificul zonelor, iar Irina Fodor îi însoțește pe concurenți de-a lungul competiției.

Cele nouă echipe de la America Express – Drumul Aurului sunt: Cătălin Scărlătescu și iubita lui, actrița Doina Teodoru, Puya și soția lui, Melinda, Andreea Antonescu și Andreea Bălan, Cătălin Bordea și Nelu Cortea, stilistul Ovidiu Buta și directorul artistic Joaquin Bonilla, Jean Gavril și fratele lui, Dinu, cântăreața Bruja și prietenul ei, Pufeh, gimnastele Larisa Iordache și Diana Bulimar, Bie Adam și mama ei.

Rămâi la curent cu ultimele materiale exclusive și noutăți despre tot ce te interesează, pe Canalul nostru de WhatsApp!

Urmăriți EGO.ro și pe
Andreea Bălan nu mai crede în certificatul de căsătorie
9 0 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *