Cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1. A fost o luptă aprigă în finală, surpriză uriașă

Din echipa cărui chef face parte marele câștigător
Cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1. A fost o luptă aprigă în finală, surpriză uriașă

Surpriză uriașă pentru telespectatori! S-a aflat cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1. Ediția finală din cel mai recent sezon a fost deja filmată, astfel că s-a aflat și cine a plecat acasă cu premiul cel mare.

Cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1

Pe data de 16 noiembrie a avut loc battle-ul cu numărul 14. Verdictul battle-ului a fost egalitate, astfel că au fost trimiși la duel toți din echipa lui Scărlătescu, trei concurenți din echipa lui Florin Dumitrescu, Brigitta, Florin și Ștefania, și trei concurenți din echipa lui Sorin Bontea, Gabi, Gigi și Florica. Cu toții se pregătesc de semifinale.

Între timp, însă, s-a aflat că sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite a fost câștigat de o femeie. Și în sezonul 9 al emisiunii câștigătoare a fost tot o femeie, făcând parte din echipa lui Cătălin Scărlătescu. De această dată este vorba de o concurentă din echipa lui Sorin Bontea. Lupta finală s-a dat între Florica Boboi, din echipa lui Sorin Bontea, și Adrian Stroe, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Florica Boboi este câștigătoarea sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite, scrie playtech.ro. Femeia în vârstă de 37 de ani este de meserie bucătar și organizator de evenimente. Locuiește la Paris de mai mulți ani. Încă de la începutul sezonului, Florica Boboi vorbea despre faptul că își dorește să câștige și, datorită faptului că ea este născută pe data de 10, iar acesta este sezonul 10 al emisiunii, se considera de atunci marea câștigătoare.

„Sunt foarte hotărâtă și ambițioasă. Soțului meu ar trebui să îi fac un moment, pentru că m-a suportat și mă suportă în fiecare zi. El e mai calm, mă înțelege, mă susține. Eu sunt născută pe 10 decembrie și, fiind sezonul 10, cred că voi câștiga eu, e numărul meu norocos.”, spunea Florica Boboi la preselecțiile Chefi la Cuțite.

Conform informațiilor publicate de playtech.ro, Florica Boboi a câștigat sezonul 10 al emisiunii Chefi la cuțite, ea regăsindu-se în echipa lui Sorin Bontea. Preparatul cu care i-a dat pe spate pe cei trei jurați a fost un risotto cu fructe de mare.

Cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1
Cine a câștigat sezonul 10 Chefi la Cuțite de la Antena 1

Sezonul 10, sezon aniversar

Finala sezonului 10 al emisiunii Chefi la cuțite va fi difuzată pe data de 1 decembrie la Antena 1. A fost un sezon cu o mulțime de surprize și provocări interesante. Dacă în primele ediții prezentatoare a fost Irina Fodor, ulterior Gina Pistol a revenit în emisiune. La începutul filmărilor, iubita lui Smiley a fost diagnosticată cu Covid-19, motiv pentru care a lipsit la început.

Adevărul despre relația dintre Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea

Cătălin Scărlătescu a vorbit despre relația pe care o are cu Florin Dumitrescu și cu Sorin Bontea. Celebrul chef susține că împreună fac o echipă minunată și se înțeleg extrem de bine, excepție făcând micile certuri de pe platoul de filmare.

„Ambii sunt greu de suportat. Au momente în care sunt insuportabili. Când nu e Bontea e Dumitrescu, când nu e Dumitrescu e Bontea. Nu stau să-i cântăresc. Am pierdut noțiunea cântarului. Astăzi m-a enervat Bontea, că noi trebuia să plecăm și el tot insista să cânte la chitară…S-ar putea să ne și batem. Între noi există un pact, noi niciodată nu ne vom despărți (…) Suntem o echipă superbă, atât de nebuni, cretini, frumoși, extraordinari sau nu”, a spus Cătălin Scărlătescu.

8.1 286 note
Ți plăcut articolul? Dă și tu o notă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.